Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2019

Γιατί χάνονται οι κάλτσες στο πλυντήριο; Τι λένε οι ειδικοί

 Παρασκευή, 7 Ιουνίου, 2019
Αναζητώντας απάντηση σε αυτό το «καυτό» ερώτημα οι επιστήμονες κάνοντας έρευνα σε ένα δείγμα 2.000 Βρετανών, ανακάλυψαν ότι χάνονται 1,3 κάλτσες τον μήνα, δηλαδή περίπου 1,264 κάλτσες σε μια ολόκληρη ζωή .
Και ιδού η εξήγηση που δίνουν λοιπόν οι επιστήμονες για αυτό το περίεργο φαινόμενο και τελικά είναι απλή. Αυτές χάνονται καθώς πέφτουν πίσω και κάτω από τα έπιπλα χωρίς να το προσέχει κανένας.
Να τονιστεί ότι σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι και θέμα ψυχολογίας. Διάχυση της ευθύνης, οπτική αντίληψη και λάθη συμπεριφοράς όπως παράλειψη, είναι κάποιοι από τους παράγοντες.
Ακόμα, πιθανές αιτίες είναι:
1) Η κάλτσα δεν μπήκε ποτέ στο πλυντήριο
Όσο κι αν φαίνεται περίεργο αυτή είναι μια από τις πιο πιθανές εξηγήσεις. Στην πραγματικότητα το ζευγάρι δεν μπήκε ποτέ μαζί στο πλυντήριο γιατί πολύ απλά η μία κάλτσα κάπου παράπεσε.
Για να την βρείτε δεν έχετε παρά να ψάξετε στο καλάθι με τα άπλυτα, γύρω ή κάτω από κάποιο έπιπλο κλπ.
2) Η κάλτσα βρίσκεται ακόμη μέσα στο πλυντήριο
Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα η χαμένη κάλτσα να έχει σφηνώσει κάπου στον μικρό χώρο γύρω από τον κάδο του πλυντηρίου, συνήθως κάτω από το λάστιχο.
Επίσης μπορεί να κρύβεται κάπου ανάμεσα στον κάδο και το τύμπανο του πλυντηρίου ή ακόμη και μέσα στη σωλήνα του νερού.
3) Η χαμένη κάλτσα έχει κρυφτεί μέσα σε κάποιο άλλο ρούχο
Ένα πιθανό σενάριο είναι ένα μικρό ρούχο όπως μια κάλτσα, με ή χωρίς τη βοήθεια του στατικού ηλεκτρισμού, να έχει κρυφτεί μέσα σε κάποιο μεγαλύτερο ρούχο.
Αγαπημένες κρυψώνες για τις κάλτσες είναι μεταξύ άλλων τα μπατζάκια των παντελονιών, τα σεντόνια, οι μαξιλαροθήκες οι παπλωματοθήκες κλπ.
Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται προσοχή κατά το άπλωμα των ρούχων για να μην καταλήξει η κάλτσα σας στον δρόμο ή στην πίσω αυλή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου