Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019

Αβραμόπουλος – Ερντογάν: Μίλησαν για το μεταναστευτικό

Τρίτη, 4 Ιουνίου, 2019
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη
   
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά και τον υπουργό Εσωτερικών της χώρας, Σουλεϊμάν Σοϊλού είχε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, στην Κωνσταντινούπολη.
Στο επίκεντρο των συναντήσεων του Ευρωπαίου Επιτρόπου τέθηκαν ζητήματα εφαρμογής της Συμφωνίας Ευρωπαίκής Ένωσης-Τουρκίας για το μεταναστευτικό την οποία σε tweet του μετά την συνάντηση ο κ. Αβραμόπουλος χαρακτήρισε «κλειδί» για την αντιμετώπιση και θεμάτων ασφάλειας.
Η συνάντηση Αβραμόπουλου-Ερντογάν πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου