Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

Σε Ολυμπία, Κρέστενα και Πύργο ο Μητσοτάκης


Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2019
Μίνι περιοδεία θα πραγματοποιήσει σήμερα το πρωί στην Ηλεία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης θα ξεκινήσει από τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Ολυμπίας γύρω στις 10:30π.μ. και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την αγορά της Ολυμπίας.
Ακολούθως θα μεταβεί στην περιοχή των Κρεστένων, ενώ η περιοδεία του θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στην κεντρική πλατεία του Πύργου, στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου, όπου θα έχει την ευκαιρία για σύντομη συζήτηση με πολίτες και επαγγελματίες της ηλειακής πρωτεύουσας.
Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να συνοδεύσουν τοπικά και περιφερειακά στελέχη του κόμματος, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας, η οποία ξεκίνησε και επίσημα από προχθες με την προκήρυξη των εκλογών για τις 7 Ιουλίου.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου