Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

Σε Ολυμπία, Κρέστενα και Πύργο ο Μητσοτάκης


Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2019
Μίνι περιοδεία θα πραγματοποιήσει σήμερα το πρωί στην Ηλεία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης θα ξεκινήσει από τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Ολυμπίας γύρω στις 10:30π.μ. και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την αγορά της Ολυμπίας.
Ακολούθως θα μεταβεί στην περιοχή των Κρεστένων, ενώ η περιοδεία του θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στην κεντρική πλατεία του Πύργου, στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου, όπου θα έχει την ευκαιρία για σύντομη συζήτηση με πολίτες και επαγγελματίες της ηλειακής πρωτεύουσας.
Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να συνοδεύσουν τοπικά και περιφερειακά στελέχη του κόμματος, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας, η οποία ξεκίνησε και επίσημα από προχθες με την προκήρυξη των εκλογών για τις 7 Ιουλίου.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου