Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Αρραβώνες της Δήμητρας Καυκά

Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2019


Αναμνηστική φωτογραφία από τους αρραβώνες της Δήμητρας Καυκά. Από αριστερά διακρίνονται η μητέρα της νύμφης, η Λίντα Καυκά, o Eric Lambright, η μνηστή του Δήμητρα, η αδελφή της, Κατερίνα και ο Βασίλειος Καυκάς, πατέρας της νύμφης. Φωτογραφία Εθνικός Κήρυκας-Θεόδωρος Καλμούκος
Εγιναν το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουνίου, στην πόλη Αντόβερ της Μασαχουσέτης, οι αρραβώνες της Δήμητρας Καυκά και του Eric Lambright από την Savannah της Τζόρτζια. Την εκδήλωση διοργάνωσε η αδελφή της νύμφης, Κατερίνα. Οι παρευρεθέντες ευχήθηκαν εγκάρδια στο ευτυχές ζεύγος Δήμητρας και Eric κάθε ευτυχία και επιτυχία στη ζωή τους και να έλθει η ώρα η καλή του γάμου τους.
Ημερομηνία του γάμου έχει ορισθεί η Κυριακή 13η Οκτωβρίου 2019, στην Savannah της Τζόρτζια. Πάνω, αναμνηστική φωτογραφία από την εκδήλωση του αρραβώνα. Κάτω, από αριστερά, διακρίνονται η μητέρα της νύμφης, Λίντα Καυκά, o Eric Lambright, η μνηστή του Δήμητρα, η αδελφή της Κατερίνα και ο Βασίλειος Καυκάς, πατέρας της νύμφης.
Εγιναν το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουνίου, στην πόλη Αντόβερ της Μασαχουσέτης, οι αρραβώνες της Δήμητρας Καυκά και του Eric Lambright από την Savannah της Τζόρτζια. Την εκδήλωση διοργάνωσε η αδελφή της νύμφης, Κατερίνα.
Οι παρευρεθέντες ευχήθηκαν εγκάρδια στο ευτυχές ζεύγος Δήμητρας και Eric κάθε ευτυχία και επιτυχία στη ζωή τους και να έλθει η ώρα η καλή του γάμου τους. Ημερομηνία του γάμου έχει ορισθεί η Κυριακή 13η Οκτωβρίου 2019, στην Savannah της Τζόρτζια.
Φωτογραφία Εθνικός Κήρυκας-Θεόδωρος Καλμούκος

Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου