Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΗΠΑ: Ομογενής κατηγορείται για την εξαφάνιση της γυναίκας του

Αγνοείται 10 μέρες
Βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλος είναι ο Ελληνοαμερικανός σύζυγός της Φώτης Ντούλο. Το θέμα έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των αμερικανικών ΜΜΕ.
ΗΠΑ: Ομογενής κατηγορείται για την εξαφάνιση της γυναίκας του | tanea.gr
Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει στις ΗΠΑ η εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλος, με το θέμα να προβάλλεται από όλα τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα. Βασικός ύποπτος είναι ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Φώτης Ντούλος.
Τα ίχνη της 50χρονης Τζένιφερ Ντούλος χάθηκαν πριν από δέκα μέρες, όταν πήγε να αφήσει τα παιδιά στο σχολείο. Το πρώην αντρόγυνο, που ζούσε χωριστά τα τελευταία δύο χρόνια, φέρεται να είχε εμπλακεί σε σφοδρή διαμάχη για τους όρους του διαζυγίου και την κηδεμονία των πέντε παιδιών του. 
Οι υποψίες των Αρχών έπεσαν στον εν διαστάσει σύζυγό της, Φώτη Ντούλος, και τη νέα σύντροφό του, τη 44χρονη Μισέλ Τροκόνις με καταγωγή από την Αργεντινή. Οι δυο τους αρχικά κατηγορήθηκαν για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων και παρακώλυση της Δικαιοσύνης, κατηγορητήριο το οποίο θα επεκταθεί.
Τα στοιχεία που «καίνε» τον επιχειρηματία
Σύμφωνα με έγγραφα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, ο 51χρονος Ντούλος καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας, τη νύχτα που εξαφανίστηκαν τα ίχνη της Τζένιφερ, να πετά σακούλες με σκουπίδια και αντικείμενα τα οποία φαίνεται να ήταν ματωμένα. 
Ο εκατομμυριούχος αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες τις επόμενες ημέρες καθώς υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που παραποιούν τους ισχυρισμούς του. Επιπλέον, του επιβλήθηκε εγγύηση 500.000 δολαρίων.
Εκτός από τον Ελληνοαμερικανό, κατηγορούμενη είναι και η Αργεντινή σύντροφός του, Μισέλ Τροκόνις. Οι Αρχές αναφέρουν ότι και η ίδια «πιάστηκε» στις κάμερες ασφαλείας να βγαίνει από τη θέση του συνοδηγού ενός Ford και να τοποθετεί κάτι στο έδαφος ή να παίρνει κάποιο αντικείμενο.
Όπως αναφέρει το Fox News, βρέθηκαν επίσης πολλά αποδεικτικά στοιχεία στην οικία της Τζένιφερ, όπως λεκέδες ανθρώπινου αίματος στο πάτωμα του γκαράζ καθώς και ενδείξεις πως κάποιος προσπάθησε να καθαρίσει στο σημείο.
Πλέον, όλα τα στοιχεία δείχνουν πως η εξαφάνιση είναι δολοφονία, ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμη το πτώμα του θύματος, γεγονός που καθυστερεί την έρευνα της αστυνομίας.
Ο ίδιος πάντως ακόμη αρνείται πάντως κατηγορηματικά τις κατηγορίες. Οι Αρχές διεξήγαγαν εξονυχιστική έρευνα στα δύο πολυτελή ακίνητα του επιχειρηματία, αξίας πολλών εκατομμυρίων, στο Κονέκτικατ και στην περιοχή Τζέφερσον Κρόσινγκ.
Σφοδρή διαμάχη για το διαζύγιο
Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι ήταν «στα μαχαίρια» για τους όρους του διαζυγίου και την κηδεμονία των παιδιών. Στα δικαστικά έγγραφα η συγγραφέας Τζένιφερ Ντούλος, 50 ετών κατηγορεί μεταξύ άλλων τον Ελληνοαμερικανό εκατομμυριούχο ότι την απειλούσε πως θα απήγαγε τα παιδιά και θα τα έπαιρνε μαζί του στην Ελλάδα.
Μάλιστα φέρεται να είχε ζητήσει και ασφαλιστικά μέτρα, καθώς φοβόταν ότι θα έκανε τις απειλές του πραγματικότητα και ότι μπορεί να την έβλαπτε.
«Φοβάμαι τον σύζυγό μου, αναφέρει η Τζένιφερ στα δικαστικά έγγραφα. «Ξέρω πως καταθέτοντας αίτηση διαζυγίου θα τον εξαγριώσω. Ξέρω ότι θα με εκδικηθεί , προσπαθώντας να με βλάψει με κάποιο τρόπο».
Ο ίδιος αρνείται ότι ήταν κίνδυνος για την οικογένειά του. Τα παιδιά τους ηλικίας 8 έως 13 ετών βρίσκονται στη Νέα Υόρκη με τη γιαγιά τους και αστυνομική προστασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου