Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Γραικού από τον Πεντάλοφο: Δέχθηκε άγρια χτυπήματα πριν από τον θάνατό του

Το θύμα είχε τέσσερα σπασμένα πλευρά που τρύπησαν τους πνεύμονές του, σπασμένη μύτη και πολλά ακόμα χτυπήματα

Σοκάρει ο κύκλος αποκαλύψεων για τη δολοφονία του Δημήτρη Γραικού, ο οποίος εξαφανίστηκε τον Νοέμβριο του 2016 και βρέθηκε θαμμένος την Πέμπτη στην κτηνοτροφική μονάδα του ανθρώπου που ήταν ο τελευταίος, ο οποίος τον είχε δει.

Σφοδρά χτυπήματα

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου κτηνοτρόφου Νίκος Διαλυνάς, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», το θύμα δέχθηκε άγρια χτυπήματα που οδήγησαν στον θάνατό του.  Ο ίδιος βρέθηκε την Παρασκευή στον χώρο του νεκροτομείου, όπου έγινε η νεκροψία – νεκροτομή. Σύμφωνα με όσα είπε, ο Δημήτρης Γραικός είχε τέσσερα σπασμένα πλευρά που τρύπησαν τους πνεύμονές του, σπασμένη μύτη και πολλά άλλα χτυπήματα, όπως μεταδίδει το Star.

Οι φήμες

Για 2,5 χρόνια ο άτυχος 59χρονος βρισκόταν θαμμένος στην κτηνοτροφική μονάδα του κατηγορούμενου.  Την ίδια ώρα η οικογένειά του καταγγέλλει ότι οι αρχές δεν έκαναν απολύτως τίποτα, παρά το γεγονός ότι γνώριζαν τις φήμες που κυκλοφορούσαν για τον επιχειρηματία.
Οι φήμες αυτές ήθελαν τον επιχειρηματία να έχει φύγει με την κόρη φίλου του στα Σκόπια, όπου ζούσε και είχε αποκτήσει μαζί της και παιδί. Ορισμένοι δε υπονόησαν ότι στην εξαφάνισή του εμπλέκεται η σύζυγός του, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έλεγαν στην οικογένεια να σταματήσει να τον αναζητά γιατί «γίνεται ρεζίλι». Υπήρχαν και σενάρια σύμφωνα με τα οποία ο Δημήτρης Γραικός είναι ζωντανός κι έχει επιλέξει μια νέα ζωή.

Η σύζυγός του είχε ελπίδες

Η σύζυγος του επιχειρηματία μίλησε κλαίγοντας στην Αγγελική Νικολούλη η οποία έτρεφε ελπίδες ότι ο σύζυγός της είναι ζωντανός.  «Δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος, ήθελα να χαρεί τα παιδιά του, να τα καμαρώσει… Αφού ήξερε με τι άνθρωπο είχε να κάνει, γιατί πήγε μόνος του; Όταν σου είπε ότι πήγε στη μονάδα του, εσύ του είπες Αγγελική: “καινούριο είναι αυτό; Δεν το έχεις ξαναπεί”… Του ξέφυγε Αγγελική… Του χρωστούσε τριακόσιες χιλιάδες ευρώ… Εγώ ήξερα ότι δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά δεν ήθελα να μάθω κι αυτό που έγινε… », είπε.

Απολύτως ψυχρός ο δράστης

Την ίδια ώρα, εντύπωση προκαλεί η ψυχρότητα του κατηγορούμενου, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια επέμενε ότι δε γνώριζε τίποτα κάτι για τον 59χρονο κτηνοτρόφο. Μάλιστα τον Ιανουάριο του 2019 είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αδελφό του, στον οποίο ορκιζόταν ότι δεν ήξερε πού πήγε το θύμα μετά από τη συνάντησή τους στα σφαγεία της Χαλάστρας.  Ενδεικτική είναι η στιγμή που ο αδελφός του Δημήτρη Γραικού ρωτά τον κατηγορούμενο γιατί τον κυνηγούσε, με εκείνον να το αρνείται κατηγορηματικά.
Ωστόσο, κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει το αυτοκίνητο του επιχειρηματία να καταδιώκει τον αυτοκίνητο του φερόμενου ως δράστη. Εκτιμάται ότι ο 59χρονος άνοιξε τον φάκελο με τα χρήματα που του είχε δώσει λίγο πριν ο κατηγορούμενος, συνειδητοποίησε ότι δεν είναι το ποσό που είχαν συμφωνήσει, εκνευρίστηκε και τον ακολούθησε για να του ζητήσει τον λόγο.  Φαίνεται πως ο διαπληκτισμός για τα οικονομικά στην κτηνοτροφική μονάδα του 46χρονου, είχε τελικά μοιραία κατάληξη.
Ο 46χρονος, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου