Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019

Αρχαία Ολυμπία: «Έφυγε» ο Μπάμπης Δούμας, ένας μεγάλος Ολυμπιακός

Τρίτη, 4 Ιουνίου, 2019


Έφυγε από τη ζωή ο Ηλείος Μπάμπης Δούμας σε ηλικία 86 ετών.
Ο Μπάμπης Δούμας υπηρέτησε τον Ολυμπιακό ανιδιοτελώς από πολλά πόστα: υπήρξε έφορος στο κολυμβητικό τμήμα και το πόλο, υπεύθυνος της θύρας VIP στο Στάδιο Καραϊσκάκη από την εποχή της προεδρίας του Σταύρου Νταϊφά μέχρι και το τέλος της προεδρίας του Σωκράτη Κόκκαλη αλλά και της θύρας VIP στο ΣΕΦ μέχρι το 2008. Ήταν γνωστός για το ήθος, τον επαγγελματισμό του και ιδιαίτερα για την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και τον αθλητισμό γενικότερα.
Θείος του ήταν ο Παναγιώτης Δούμας, μέλος αρκετών διοικήσεων του Ολυμπιακού ο οποίος με δικές του ενέργειες, σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Χέλμη, το 1943, την περίοδο της κατοχής, επανίδρυσαν τον Ολυμπιακό που είχε αναστείλει τη δράση του από το 1940.
Επίσης υπήρξε μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Παρατηρητών της Ε.Π.Ο. και της Ε.Π.Α.Ε. για πολλά χρόνια. Κορυφαίες στιγμές του, ως παρατηρητής αγώνων, ήταν οι διεθνείς αγώνες του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Πρωταθλητριών με την Έστερ, τον Άγιαξ, τη Μπενφίκα και την Κραϊόβα.
Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και είχε κερδίσει το σεβασμό από φίλους και φιλάθλους άλλων ομάδων. Βραβεύθηκε από τους Παλαίμαχους του Ολυμπιακού αλλά και από την Π.Ε.Φ.Ο.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 11.00 στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Μηλιές Αρχαίας Ολυμπίας.
fosonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου