Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019

Αρχαία Ολυμπία: «Έφυγε» ο Μπάμπης Δούμας, ένας μεγάλος Ολυμπιακός

Τρίτη, 4 Ιουνίου, 2019


Έφυγε από τη ζωή ο Ηλείος Μπάμπης Δούμας σε ηλικία 86 ετών.
Ο Μπάμπης Δούμας υπηρέτησε τον Ολυμπιακό ανιδιοτελώς από πολλά πόστα: υπήρξε έφορος στο κολυμβητικό τμήμα και το πόλο, υπεύθυνος της θύρας VIP στο Στάδιο Καραϊσκάκη από την εποχή της προεδρίας του Σταύρου Νταϊφά μέχρι και το τέλος της προεδρίας του Σωκράτη Κόκκαλη αλλά και της θύρας VIP στο ΣΕΦ μέχρι το 2008. Ήταν γνωστός για το ήθος, τον επαγγελματισμό του και ιδιαίτερα για την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και τον αθλητισμό γενικότερα.
Θείος του ήταν ο Παναγιώτης Δούμας, μέλος αρκετών διοικήσεων του Ολυμπιακού ο οποίος με δικές του ενέργειες, σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Χέλμη, το 1943, την περίοδο της κατοχής, επανίδρυσαν τον Ολυμπιακό που είχε αναστείλει τη δράση του από το 1940.
Επίσης υπήρξε μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Παρατηρητών της Ε.Π.Ο. και της Ε.Π.Α.Ε. για πολλά χρόνια. Κορυφαίες στιγμές του, ως παρατηρητής αγώνων, ήταν οι διεθνείς αγώνες του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Πρωταθλητριών με την Έστερ, τον Άγιαξ, τη Μπενφίκα και την Κραϊόβα.
Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και είχε κερδίσει το σεβασμό από φίλους και φιλάθλους άλλων ομάδων. Βραβεύθηκε από τους Παλαίμαχους του Ολυμπιακού αλλά και από την Π.Ε.Φ.Ο.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 11.00 στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Μηλιές Αρχαίας Ολυμπίας.
fosonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου