Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

Απεβίωσε η πρεσβυτέρα Εβελιν Κυραμάριου στο Μπρόκτον Μασαχουσέτης


 Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2019


Φωτογραφία αρχείου: Ευρωκίνηση.

ΜΠΡΟΚΤΟΝ. ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗ. Απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών στην πόλη Μπρόκτον της Μασαχουσέτης, έπειτα από σύντομη ασθένεια, η πρεσβυτέρα Εβελιν Κυραμάριου, την ημέρα της 53ης επετείου του γάμου τους με τον πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Κυραμάριο.
Η αείμνηστη γεννήθηκε στις 20 Μαΐου του 1945 στην Ελλάδα εκ γονέων Διονυσίου Μπούρα και Δήμητρας Λογιοτάτου -Μπούρα.
Ηταν η σεβαστή και αγαπητή από όλους πρεσβυτέρα της κοινότητας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Μπρόκτον της Μασαχουσέτης επί 27 χρόνια, βοηθώντας όσους είχαν ανάγκη βοηθείας, πάντοτε με καλοσύνη και χαμόγελο.
Η αείμνηστη ήταν αγαπημένη σύζυγος του πρωτοπρεσβυτέρου Ιωάννη Κυραμάριου, σεβαστή και στοργική μητέρα του Αντωνίου Κυραμάριου, της Νταγιάν Κυραμάριου-Γκίλμορ και του συζύγου της Κρις, και του Μιχάλη Κυραμάριου και της συζύγου του Κέλλυ.
Επίσης καταλείπει τα εγγόνια της, αδέλφια της, συγγενείς και φίλους.
Το σκήνωμά της τέθηκε σε κοινό προσκύνημα την Κυριακή 16 Ιουνίου από τις 4 έως τις 8 το εσπέρας στον ιερό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Μπρόκτον, ενώ η Νεκρώσιμη Ακολουθία της θα τελεστεί στον ίδιο ναό τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι. Ο ενταφιασμός της θα γίνει στο κοιμητήριο Melrose στο Μπρόκτον.
Αντί ανθέων όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη της μπορούν να αποστείλουν χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση του λογαριασμού Αγιογραφίας του ναού του Ευαγγελισμού του Μπρόκτον ως εξής: Annunciation Greek Orthodox Iconography Fund, 457 Oak St., Brockton, MA. 02301

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου