Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019

Απεβίωσε η πρεσβυτέρα Εβελιν Κυραμάριου στο Μπρόκτον Μασαχουσέτης


 Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2019


Φωτογραφία αρχείου: Ευρωκίνηση.

ΜΠΡΟΚΤΟΝ. ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗ. Απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών στην πόλη Μπρόκτον της Μασαχουσέτης, έπειτα από σύντομη ασθένεια, η πρεσβυτέρα Εβελιν Κυραμάριου, την ημέρα της 53ης επετείου του γάμου τους με τον πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Κυραμάριο.
Η αείμνηστη γεννήθηκε στις 20 Μαΐου του 1945 στην Ελλάδα εκ γονέων Διονυσίου Μπούρα και Δήμητρας Λογιοτάτου -Μπούρα.
Ηταν η σεβαστή και αγαπητή από όλους πρεσβυτέρα της κοινότητας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Μπρόκτον της Μασαχουσέτης επί 27 χρόνια, βοηθώντας όσους είχαν ανάγκη βοηθείας, πάντοτε με καλοσύνη και χαμόγελο.
Η αείμνηστη ήταν αγαπημένη σύζυγος του πρωτοπρεσβυτέρου Ιωάννη Κυραμάριου, σεβαστή και στοργική μητέρα του Αντωνίου Κυραμάριου, της Νταγιάν Κυραμάριου-Γκίλμορ και του συζύγου της Κρις, και του Μιχάλη Κυραμάριου και της συζύγου του Κέλλυ.
Επίσης καταλείπει τα εγγόνια της, αδέλφια της, συγγενείς και φίλους.
Το σκήνωμά της τέθηκε σε κοινό προσκύνημα την Κυριακή 16 Ιουνίου από τις 4 έως τις 8 το εσπέρας στον ιερό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Μπρόκτον, ενώ η Νεκρώσιμη Ακολουθία της θα τελεστεί στον ίδιο ναό τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι. Ο ενταφιασμός της θα γίνει στο κοιμητήριο Melrose στο Μπρόκτον.
Αντί ανθέων όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη της μπορούν να αποστείλουν χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση του λογαριασμού Αγιογραφίας του ναού του Ευαγγελισμού του Μπρόκτον ως εξής: Annunciation Greek Orthodox Iconography Fund, 457 Oak St., Brockton, MA. 02301

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου