Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Απεβίωσε η πρεσβυτέρα Εβελιν Κυραμάριου στο Μπρόκτον Μασαχουσέτης


 Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2019


Φωτογραφία αρχείου: Ευρωκίνηση.

ΜΠΡΟΚΤΟΝ. ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗ. Απεβίωσε σε ηλικία 74 ετών στην πόλη Μπρόκτον της Μασαχουσέτης, έπειτα από σύντομη ασθένεια, η πρεσβυτέρα Εβελιν Κυραμάριου, την ημέρα της 53ης επετείου του γάμου τους με τον πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Κυραμάριο.
Η αείμνηστη γεννήθηκε στις 20 Μαΐου του 1945 στην Ελλάδα εκ γονέων Διονυσίου Μπούρα και Δήμητρας Λογιοτάτου -Μπούρα.
Ηταν η σεβαστή και αγαπητή από όλους πρεσβυτέρα της κοινότητας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Μπρόκτον της Μασαχουσέτης επί 27 χρόνια, βοηθώντας όσους είχαν ανάγκη βοηθείας, πάντοτε με καλοσύνη και χαμόγελο.
Η αείμνηστη ήταν αγαπημένη σύζυγος του πρωτοπρεσβυτέρου Ιωάννη Κυραμάριου, σεβαστή και στοργική μητέρα του Αντωνίου Κυραμάριου, της Νταγιάν Κυραμάριου-Γκίλμορ και του συζύγου της Κρις, και του Μιχάλη Κυραμάριου και της συζύγου του Κέλλυ.
Επίσης καταλείπει τα εγγόνια της, αδέλφια της, συγγενείς και φίλους.
Το σκήνωμά της τέθηκε σε κοινό προσκύνημα την Κυριακή 16 Ιουνίου από τις 4 έως τις 8 το εσπέρας στον ιερό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Μπρόκτον, ενώ η Νεκρώσιμη Ακολουθία της θα τελεστεί στον ίδιο ναό τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι. Ο ενταφιασμός της θα γίνει στο κοιμητήριο Melrose στο Μπρόκτον.
Αντί ανθέων όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη της μπορούν να αποστείλουν χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση του λογαριασμού Αγιογραφίας του ναού του Ευαγγελισμού του Μπρόκτον ως εξής: Annunciation Greek Orthodox Iconography Fund, 457 Oak St., Brockton, MA. 02301

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου