Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Απόψε η τελευταία τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας

Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2019

Απόψε στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο θα γίνει η τελευταία τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.
Όπως είναι γνωστό η θητεία της σημερινής διοίκησης τελειώνει στο τέλος Ιουνίου.  

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνουν την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο όπου όλοι οι αντιπρόσωποι των Σωματείων μελών της Ομοσπονδίας έχουν δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθε.

Την περασμένη εβδομάδα σε συνεργασία με την διεύθυνση του Μαλιωτείου, (επι τόπου συνάντηση) όπου συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου από την μία μεριά και ο Πρόεδρος του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου Δρ. Σεραφείμ βρέθηκε ο χώρος που θα φιλοξενήσει τις στολές των Ευζώνων και ο οποίος χώρος θα διαμορφωθεί καταλλήλως με «προσωπική εργασία» ομογενή.


Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας προσεκλήθη από την Μητρόπολη Βοστώνης να παραστεί στην απονομή βραβείων των «Ενοριτών της Χρονιάς» αλλά δυστυχώς δεν θα παρευρεθεί λόγο του ότι την Κυριακή γίνεται πάρτι «wedding shower” για το γάμο της κόρης του Δήμητρας που θα γίνει τον Οκτώβριο στη Savannah, Georgia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου