Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019

Απόψε η τελευταία τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας

Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2019

Απόψε στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο θα γίνει η τελευταία τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.
Όπως είναι γνωστό η θητεία της σημερινής διοίκησης τελειώνει στο τέλος Ιουνίου.  

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνουν την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο όπου όλοι οι αντιπρόσωποι των Σωματείων μελών της Ομοσπονδίας έχουν δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθε.

Την περασμένη εβδομάδα σε συνεργασία με την διεύθυνση του Μαλιωτείου, (επι τόπου συνάντηση) όπου συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου από την μία μεριά και ο Πρόεδρος του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου Δρ. Σεραφείμ βρέθηκε ο χώρος που θα φιλοξενήσει τις στολές των Ευζώνων και ο οποίος χώρος θα διαμορφωθεί καταλλήλως με «προσωπική εργασία» ομογενή.


Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας προσεκλήθη από την Μητρόπολη Βοστώνης να παραστεί στην απονομή βραβείων των «Ενοριτών της Χρονιάς» αλλά δυστυχώς δεν θα παρευρεθεί λόγο του ότι την Κυριακή γίνεται πάρτι «wedding shower” για το γάμο της κόρης του Δήμητρας που θα γίνει τον Οκτώβριο στη Savannah, Georgia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου