Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019

Απόψε η τελευταία τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας

Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2019

Απόψε στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο θα γίνει η τελευταία τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.
Όπως είναι γνωστό η θητεία της σημερινής διοίκησης τελειώνει στο τέλος Ιουνίου.  

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνουν την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο όπου όλοι οι αντιπρόσωποι των Σωματείων μελών της Ομοσπονδίας έχουν δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθε.

Την περασμένη εβδομάδα σε συνεργασία με την διεύθυνση του Μαλιωτείου, (επι τόπου συνάντηση) όπου συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου από την μία μεριά και ο Πρόεδρος του Μαλιωτείου Πολιτιστικού Κέντρου Δρ. Σεραφείμ βρέθηκε ο χώρος που θα φιλοξενήσει τις στολές των Ευζώνων και ο οποίος χώρος θα διαμορφωθεί καταλλήλως με «προσωπική εργασία» ομογενή.


Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας προσεκλήθη από την Μητρόπολη Βοστώνης να παραστεί στην απονομή βραβείων των «Ενοριτών της Χρονιάς» αλλά δυστυχώς δεν θα παρευρεθεί λόγο του ότι την Κυριακή γίνεται πάρτι «wedding shower” για το γάμο της κόρης του Δήμητρας που θα γίνει τον Οκτώβριο στη Savannah, Georgia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου