Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Κυριακή, 9 Ιουνίου, 2010


  • Καλαμάτα: Η 15χρονη Μαριάμ εξαφανίστηκε από το σπίτι της. Η Μαριάμ Τ. έχει ύψος 1,65 μ., ζυγίζει 73 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. .
  • Δεν αποκλείει νέα Ίμια ο Κώστας Σημίτης. Ο κίνδυνος επεισοδίων με την Τουρκία θα είναι υπαρκτός, εάν δεν βρούμε λύσεις, όχι πάντα ευχάριστες αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός. .
  • Τι λέει ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων για το αναβατόριο στην Ακρόπολη. Σύμφωνα με τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων, «η ιεραρχία του ΥΠΠΟΑ, διοικητική και πολιτική, ήταν ενήμερη εξαρχής για το πρόβλημα με το αναβατόριο και την πολύμηνη πορεία των εργασιών», το ίδιο και «ο πληροφοριακός κόμβος του Υπουργείου. .
  • Επίθεση με μαχαίρι σε 19χρονο στην Καλλιθέα- Νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο. Ο 19χρονος και η παρέα, τρία αγόρια και δύο κορίτσια, κινούνταν επί της οδού Ματζαγριωτάκη όταν στην συμβολή με την οδό Γρυπάρη όταν και διασταυρώθηκαν με δύο νεαρούς αλλοδαπούς. .
  • Χαλκίδα: 62χρονος καταζητείται για τον βιασμό 26χρονης-Τι καταθέτει το θύμα. Σκηνές απίστευτης βίας κατήγγειλε η 26χρονη που κατέληξε στο νοσοκομείο - Τον 62χρονο δράστη αναζητά η αστυνομία. .
Κόσμος
  • Γερμανία: Καταρρέει το CDU της Μέρκελ, κλυδωνισμοί στο «μεγάλο συνασπισμό». Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του ινστιτούτου Forsa, η Χριστιανική Ένωση (CDU/ CSU) συγκεντρώνει πλέον το 24% των προθέσεων ψήφου, ποσοστό μειωμένο κατά δύο μονάδες σε σύγκριση με την περασμένη εβδομάδα. .
  • Αλβανία: Ακυρώνει τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Ιλίρ Μέτα. Την ακύρωση των επερχόμενων δημοτικών εκλογών στην Αλβανία ανακοίνωσε νωρίτερα ο Πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα. .
  • Τουρκία για προειδοποίηση ΗΠΑ περί F-35: Και οι δύο πλευρές επιδιώκουν λύση. Ο ασκών χρέη υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Πάτρικ Σάναχαν έστειλε επιστολή στον Τούρκο υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ την Πέμπτη, όπου περιγράφει τα βήματα που θα λάβει η Ουάσινγκτον τις επτά επόμενες εβδομάδες για την απομάκρυνση της Άγκυρας από το πρόγραμμα, με σκοπό να τερματίσει τη συμμετοχή της έως τις 31 Ιουλίου. .
  • Σεβίλλη: Δεκάδες τραυματίες σε λούνα παρκ - Κόπηκε στα δύο η ρόδα (video). Το ατύχημα σημειώθηκε όταν, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, η μπάρα από την οποία κρατιόντουσαν όσο η ρόδα γύριζε, υποχώρησε και βρέθηκαν στο κενό .
  • Νέο μήνυμα των ΗΠΑ στην Άγκυρα: Σταματήστε τις προκλητικές ενέργειες . "Οι ΗΠΑ έχουν ξεκαθαρίσει στην Τουρκία ότι θεωρούν τις ενέργειες της σε ό,τι αφορά την ανακοινωθείσα πρόθεσή της να ξεκινήσει γεώτρηση στην Ανατολική Μεσόγειο ως προκλητικές" .
Πολιτική
  • Κουτσούμπας: O ΣΥΡΙΖΑ «ξεπουπούλιασε» αριστερά ιδανικά. Ερωτηθείς για τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογικών αναμετρήσεων είπε οτι σε αυτά εκφράστηκε μια «γενικευμένη δικαιολογημένη δυσαρέσκεια απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ για την αντιλαϊκή πολιτική του». .
  • Κατερίνα Παπακώστα για αποδράσεις κρατουμένων: Συμβαίνουν αυτά. Σε ότι αφορά στο θόρυβο για το θέμα του βιασμού η υφυπουργός επέρριψε τις ευθύνες στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή. .
  • Ένωση Κεντρώων: Η Ερμιόνη Κατσίφα επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Αυτό αποφασίστηκε στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΚ, του προέδρου Βασίλη Λεβέντη με την αδελφή του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα. .
  • Μητσοτάκης: Όσοι επενδύουν στον φόβο θα δουν το αποτέλεσμα στις κάλπες. Το επισημαίνω αυτό, είπε ο κ. Μητσοτάκης διότι διαπιστώνω «μια απελπισμένη προσπάθεια από τους πολιτικούς μας αντιπάλους να παραστήσουν την Ν.Δ. ως ένα σκιάχτρο». .
  • Μητσοτάκης: Η ΝΔ έχει συγκροτημένο σχέδιο για την Ελλάδα της επόμενης μέρας. Ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας ενόψει των εθνικών εκλογών .
Οικονομία
  • Ελληνικό μέλι και κρασί: Άνοδος σε εξαγωγές,ζήτηση από high-end καταστήματα. Επιμένουν... ελληνικά σε κρασί και μέλι στο εξωτερικό. .
  • Γεννηματά: Στήριξη όχι προεκλογικές παροχές στη μικρομεσαία επιχείρηση . Προσέθεσε ότι «με το σχέδιο Ελλάδα, τις ενισχύουμε με μείωση των φόρων, πραγματικές 120 δόσεις για οφειλές στην εφορία, με κίνητρα για να αξιοποιήσουν τις τεχνολογικές εξελίξεις, και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας». .
  • Ιταλία: Ομόλογο «εσωτερικής χρήσης» θέλει ο Σαλβίνι - Ανησυχεί η ΕΚΤ. Ο ιταλός αντιπρόεδρος Ματέο Σαλβίνι εξετάζει την έκδοση μίνι ομολόγου «εσωτερικής χρήσης», με το οποίο το δημόσιο να αποπληρώνει μέρος των χρεών του προς τις ιταλικές επιχειρήσεις. Την αντίθεσή της εκφράζει η ΕΚΤ. .
  • «Τρύπα» 242 εκατ. ευρώ στον ΕΦΚΑ . Εάν η τάση αυτή διατηρηθεί και του επόμενους μήνες, ειδικοί της ασφάλισης εκτιμούν ότι το 2019 θα κλείσει με έλλειμμα της τάξης των 700 εκατ. ευρώ. .
  • «Γκρίζα» διαγραφή παλιών προστίμων από την κυβέρνηση. Ασαφές ακόμα ποιοι επιχειρηματίες θα ωφεληθούν. Η τροπολογία αφορά ποινές που είχαν επιβληθεί πριν την ιδιωτικοποίηση παλιών δημόσιων εταιρειών. .
Αθλητισμός
  • NBA: Αγκαλιά με το πρωτάθλημα οι Ράπτορς με νέο break. Ο Κογουάι Λέοναρντ ήταν και πάλι συγκλονιστικός με 36 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 2 ασίστ, 1 τάπα και ούτε ένα λάθος σε 41 λεπτά, ενώ πολύτιμη ήταν η συνεισφορά των Ιμπάκα με 20 και Σιάκαμ με 17 πόντους αντίστοιχα .
  • Θρυλική πρόκριση στον τελικό!. Πάει να το σηκώσει και πάλι! Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός επικράτησε 12-11 της πανίσχυρης Προ Ρέκο και σφράγισε πρόκριση για τον τελικό του Champions League, όπου θα υπερασπιστεί το στέμμα του. .
  • Μάγκας Προμηθέας, έκλεισε το σπίτι της ΑΕΚ και πήγε τελικό!. Ο Προμηθέας έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία του στους τελικούς νικώντας την ΑΕΚ με 85-84 στο ΟΑΚΑ στην παράταση μετά από ένα γεμάτο συγκινήσεις ματς. .
  • Λευκάδα:Με επιτυχία ο φιλανθρωπικος αγώνας Greek All Stars- Monaco Legends . Το τελευταίο χειροκρότημα ανήκει σε όλους εσάς, που παρά τον άσχημο καιρό γεμίσατε ασφυκτικά το γήπεδο και δείξατε ότι η Λευκάδα ξέρει να τιμάει! .
  • Στα 4,66 μέτρα η Στεφανίδη, στα 4,56 η Κυριακοπούλου στη Ρώμη. Σε μέτρια ύψη έμειναν Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου στο Diamond League της Ρώμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου