Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019

Με 237 km/h έτρεχε ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες!


Τρίτη, 4 Ιουνίου, 2019
Η πολύ υψηλή ταχύτητα με την οποία κινούνταν σε συνδυασμό με το σκάσιμο ενός ελαστικού, φαίνεται ότι ήταν οι λόγοι για τους οποίους συνέβη το μοιραίο ατύχημα στο οποίο σκοτώθηκε το Σάββατο ο γνωστός Ισπανός ποδοσφαιριστής Χοσέ Αντόνιο Ρέγες.
Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας που δημοσιεύσει η εφημερίδα Mundo Deportino, υπαίτιο για το δυστύχημα του Ρέγες ήταν το σκάσιμο ενός από τα ελαστικά της Mercedes S550 look Brabus των 380 ίππων που οδηγούσε.
Το γεγονός αυτός σε συνδυασμό με την υψηλή ταχύτητα που είχε αναπτύξει με το αυτοκίνητό του ο Ρέγες (237 km/h), οδήγησε στην πλήρη απώλεια του ελέγχου της S550 και στη συνέχεια, στην πρόσκρουσή της πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα της εθνικής οδού A376 στην οποία κινούνταν, την ανατροπή της και την άμεση πρόκληση πυρκαγιάς.
Σύμφωνα πάντα με τα πρώτα στοιχεία των Ισπανικών αρχών από τον τόπο του δυστυχήματος, τα ελαστικά της S550 δεν είχαν τη σωστή πίεση, αφού ο Ρέγες είχε πολύ καιρό να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο.
Θυμίζουμε ότι εκτός από τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, στο αυτοκίνητο επέβαιναν ο ξάδερφός του Τζόναθαν Ρέγες που επίσης βρήκε τραγικό θάνατο, αλλά και ο έτερος ξάδερφός του Χουάν Μανουέλ Καλντερόν, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Ισπανίας.
Όπως αποδεικνύεται λοιπόν για μια ακόμη φορά δυστυχώς με τον πλέον τραγικό τρόπο, τα ελαστικά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για την ασφάλειά μας και θα πρέπει πάντα να προσέχουμε να τα έχουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ιδίως πριν από ένα ταξίδι. Δεν πρέπει να αμελούμε την πίεσή τους και να την ρυθμίζουμε σύμφωνα πάντα με το ταμπελάκι του κατασκευαστή που βρίσκεται πάνω στο αυτοκίνητο, ενώ πρέπει να φροντίζουμε ώστε να τα αλλάζουμε όταν πρέπει και να μην τα χρησιμοποιούμε όταν είναι φθαρμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου