Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019

Με 237 km/h έτρεχε ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες!


Τρίτη, 4 Ιουνίου, 2019
Η πολύ υψηλή ταχύτητα με την οποία κινούνταν σε συνδυασμό με το σκάσιμο ενός ελαστικού, φαίνεται ότι ήταν οι λόγοι για τους οποίους συνέβη το μοιραίο ατύχημα στο οποίο σκοτώθηκε το Σάββατο ο γνωστός Ισπανός ποδοσφαιριστής Χοσέ Αντόνιο Ρέγες.
Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας που δημοσιεύσει η εφημερίδα Mundo Deportino, υπαίτιο για το δυστύχημα του Ρέγες ήταν το σκάσιμο ενός από τα ελαστικά της Mercedes S550 look Brabus των 380 ίππων που οδηγούσε.
Το γεγονός αυτός σε συνδυασμό με την υψηλή ταχύτητα που είχε αναπτύξει με το αυτοκίνητό του ο Ρέγες (237 km/h), οδήγησε στην πλήρη απώλεια του ελέγχου της S550 και στη συνέχεια, στην πρόσκρουσή της πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα της εθνικής οδού A376 στην οποία κινούνταν, την ανατροπή της και την άμεση πρόκληση πυρκαγιάς.
Σύμφωνα πάντα με τα πρώτα στοιχεία των Ισπανικών αρχών από τον τόπο του δυστυχήματος, τα ελαστικά της S550 δεν είχαν τη σωστή πίεση, αφού ο Ρέγες είχε πολύ καιρό να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο.
Θυμίζουμε ότι εκτός από τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, στο αυτοκίνητο επέβαιναν ο ξάδερφός του Τζόναθαν Ρέγες που επίσης βρήκε τραγικό θάνατο, αλλά και ο έτερος ξάδερφός του Χουάν Μανουέλ Καλντερόν, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Ισπανίας.
Όπως αποδεικνύεται λοιπόν για μια ακόμη φορά δυστυχώς με τον πλέον τραγικό τρόπο, τα ελαστικά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για την ασφάλειά μας και θα πρέπει πάντα να προσέχουμε να τα έχουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ιδίως πριν από ένα ταξίδι. Δεν πρέπει να αμελούμε την πίεσή τους και να την ρυθμίζουμε σύμφωνα πάντα με το ταμπελάκι του κατασκευαστή που βρίσκεται πάνω στο αυτοκίνητο, ενώ πρέπει να φροντίζουμε ώστε να τα αλλάζουμε όταν πρέπει και να μην τα χρησιμοποιούμε όταν είναι φθαρμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου