Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Μακελειό στη Βιρτζίνια: Δημοτικός υπάλληλος σκότωσε 12 συναδέλφους του


Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2019



Ένας «δυσαρεστημένος» εργαζόμενος σε υπηρεσία κοινής ωφέλειας άνοιξε πυρ εναντίον συναδέλφων του σε γραφεία του δημαρχείου της πόλης στην Βιρτζίνια Μπιτς στη Βιρτζίνια χθες Παρασκευή απόγευμα (τοπική ώρα), σκοτώνοντας 12 ανθρώπους και τραυματίζοντας αρκετούς ακόμη, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας, ανέφεραν οι αρχές.
Ο αρχηγός του αστυνομικού τμήματος της Βιρτζίνια Μπιτς, Τζέιμς Κερβέρα τόνισε ότι το πολύνεκρο περιστατικό ξεκίνησε όταν ο ένοπλος δράστης εισέβαλε στις εγκαταστάσεις του δημοτικού κέντρου της πόλης και «αμέσως και αδιακρίτως άνοιξε πυρ εναντίον όλων των θυμάτων»
Δράστης του μακελειού είναι ένας δυσαρεστημένος δημοτικός υπάλληλος σε υπηρεσία κοινής ωφέλειας. Ο ΝτεΓουέιν Κράντοκ, μπήκε σε γραφεία του δημαρχείου της πόλης στη Βιρτζίνια Μπιτς και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Από τα πυρά του έπεσαν νεκροί 12 άνθρωποι και τραυμάτισε τουλάχιστον άλλους έξι. Πρόκειται για την πλέον πολύνεκρη επίθεση στις ΗΠΑ από τον περασμένο Νοέμβριο.
Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στους πυροβολισμούς, που αντάλλαξε ο δράστης με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Οι τέσσερις πρώτοι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν στον συναγερμό για το μακελειό έδωσαν «μάχη» με τον δράστη, καθώς υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών. Τελικά ο δράστης έπεσε νεκρός από τα αστυνομικά πυρά.
Τα θύματα του μακελειού βρέθηκαν και στους τρεις ορόφους του κτιρίου, ενώ ο δράστης σκότωσε τον πρώτο μέσα σε αυτοκίνητο, προτού μπει στο κτίριο. Εξι άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, ανάμεσά τους ένας αστυνομικός, που σώθηκε χάρη στο αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε. Ενα από τα θύματα εξέπνευσε κατά τη διακομιδή στο νοσοκομείο, ενώ τέσσερις υποβλήθηκαν σε επέμβαση.
Τουλάχιστον 400 άτομα εργάζονται στο κτίριο που εκτυλίχθηκε το μακελειό. Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Βιρτζίνια Μπιτς περιέγραψε τη σκηνή του εγκλήματος ως «εμπόλεμη ζώνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου