Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Τρίτη, 11 Ιουνίου, 2019

  • Πυροσβεστική: Παροπλισμένα δεκάδες οχήματα εν μέσω καλοκαιρινής περιόδου!. Λαβωμένη μπαίνει στη μάχη κατά των πυρκαγιών η πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς δεκάδες οχήματα παραμένουν παροπλισμένα εξαιτίας της γραφειοκρατίας και έλλειψης ανταλλακτικών. .
  • Άγνωστος άντρας πέταξε γκαζάκι στον περίβολο της Βουλής. Ο άνδρας έχει συλληφθεί άλλες δυο φορές στο παρελθόν για απειλή με ψεύτικες βόμβες .
  • Κρήτη: Εκσκαφέας αποκάλυψε πτώμα χωρίς άκρα κατά τη διάρκεια εργασιών. Το πτώμα ξεβράστηκε από τη θάλασσα σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις .
  • Η αλληλογραφία προδίδει το ΥΠΠΟΑ. Γνώριζαν για το χαλασμένο αναβατόριο. Χρονολόγιο εγγράφων για το αναβατόριο της Ακρόπολης .
  • Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε στον Πατριάρχη για την ονομαστική του εορτή. Κατά την άφιξή του, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, ο κ. Ιερώνυμος, δήλωσε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ότι “ερχόμαστε σήμερα, με την ευκαιρία της εορτής του Παναγιωτάτου Πατριάρχου μας, να του ευχηθούμε να του δίνει ο Θεός δύναμη να συνεχίζει το ευλογημένο έργο του”. .
Κόσμος
  • Πομπέο: Όσοι περνούν τα νότια σύνορά μας θα επαναπροωθούνται στο Μεξικό. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο δήλωσε ότι η χώρα του έχει πλέον τη δυνατότητα να επαναπροωθεί αιτούντες άσυλο στο Μεξικό σε διάφορα σημεία, σε όλη την έκταση των συνόρων των δύο κρατών, μετά τη συμφωνία που κλείστηκε την περασμένη εβδομάδα. .
  • WSJ: Πληροφοριοδότης της CIA ο δολοφονημένος ετεροθαλής αδελφός του Κιμ. Πληροφοριοδότης της CIA φέρεται να ήταν ο δολοφονηθείς στη Μαλαισία το 2017 Κιμ Γιονγκ Ναμ, ο ετεροθαλής αδελφός του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, έγραψε χθες Δευτέρα η εφημερίδα «The Wall Street Journal». .
  • ΗΠΑ: Οι Τούρκοι χειριστές των F-35 δεν εκτελούν πλέον εκπαιδευτικές πτήσεις . Οι Τούρκοι χειριστές των αεροσκαφών F-35 δεν πραγματοποιούν πλέον εκπαιδευτικές πτήσεις στην αμερικανική αεροπορική βάση στην Αριζόνα όπου φιλοξενούνται, ενημέρωσε το αμερικανικό Πεντάγωνο το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. .
  • ΛΔ Κονγκό: Eπιδημία Έμπολα και ιλαράς . Από τις αρχές του 2019 έχουν αναφερθεί 87.000 ύποπτα κρούσματα ιλαράς σε 23 επαρχίες. Από αυτά πάντως έχει επιβεβαιωθεί η ασθένεια μόνο σε 677 περιπτώσεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου. .
  • Δαμασκός: Τουλάχιστον 25 άμαχοι νεκροί από βομβαρδισμούς . Το Παρατηρητήριο σημείωσε ότι 13 από τα θύματα σκοτώθηκαν σε επιδρομές του καθεστώτος στην πόλη Τζαμπάλ στην επαρχία Ιντλίμπ .
Πολιτική
  • NΔ για Τσίπρα: Είναι πια και επισήμως ένας απερχόμενος πρωθυπουργός. «Ο κ. Τσίπρας είναι πια και επισήμως ένας απερχόμενος πρωθυπουργός. Όσα νέα ψέματα κι αν πει κι όσα σχέδια κι αν υποσχεθεί δεν πείθει πια κανέναν» προσθέτει η Πειραιώς: .
  • Τσίπρας: Πολιτικός γάμος για ομόφυλα ζευγάρια - Κατώτατος μισθός 750 ευρώ. Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στην εκδήλωση για την παρουσία του Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, δικαιούμαστε να σχεδιάζουμε ελεύθεροι ένα καλύτερο μέλλον - Oι 12 δεσμεύσεις Τσίπρα. .
  • Ο Θάνος Μικρούτσικος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ. Η Αλέκα Παπαρήγα θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου .
  • Γεννηματά για Τσίπρα: Απέτυχε, ηττήθηκε, φεύγει.. Όπως τονίζει η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, ο Αλέξης Τσίπρας σύρθηκε στις κάλπες .
  • ΝΔ: Στις 7 Ιουλίου ο λαός θα ολοκληρώσει την πολιτική αλλαγή. "Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στις 26 Μαΐου ανάγκασε τον κ. Τσίπρα να προκηρύξει εθνικές εκλογές" .
Οικονομία
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Σε υψηλά 13 μηνών με άνοδο 3% ο Γενικός Δείκτης. Από τη Δευτέρα μετά τις ευρωεκλογές έως σήμερα, η αξία των μετοχών έχει αυξηθεί κατά 12 δισεκατομμύρια ευρώ. .
  • Υπαινιγμοί Λαγκάρντ για Τραμπ: Όχι στις εντάσεις στο παγκόσμιο εμπόριο. "Απαιτούνται και προσπάθειες για τον εκσυγχρονισμό του διεθνούς εμπορικού συστήματος" .
  • «Ας κάνουμε υπομονή με την ιταλική οικονομία». Η ΕΕ πρέπει να επιδείξει μεγαλύτερη υπομονή με την Ιταλία, υποστηρίζει ο Γερμανός οικονομολόγος Γκούσταβ Χορν, υπενθυμίζοντας μάλιστα ότι η σκληρή πολιτική λιτότητας "απέτυχε" στην περίπτωση της Ελλάδας. .
  • Ιούλιο η e-πλατφόρμα για τα κόκκινα δάνεια - Σεπτέμβριο ξανά πλειστηριασμοί. Οι τράπεζες και οι εταιρίες που έχουν αναλάβει τη διαχείριση των κόκκινων δανείων ετοιμάζουν νέες προτάσεις στους δανειολήπτες .
  • Η ΕΚΤ δεν αποκλείει νέα μείωση των επιτοκίων εάν εξασθενίσει η ανάπτυξη. Η ΕΚΤ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι τα επιτόκιά της θα παραμείνουν «στα σημερινά τους επίπεδα», τουλάχιστον μέχρι και το πρώτο εξάμηνο του 2020. .
Αθλητισμός
  • Αεράτο προβάδισμα με κατοστάρα για τον Παναθηναϊκό στους τελικούς. Με εμφατικό τρόπο ο Παναθηναϊκός έκανε επίδειξη δύναμης στον πρώτο τελικό με τον Προμηθέα 103-77 . Ο Νικ Καλάθης καθοδήγησε μαεστρικά με 13 ασίστ και 11 πόντους, "καυτός"ο Λοτζέσκι με 16 πόντους. .
  • Ροζ σκάνδαλο στην Ρόδο:Ανήλικοι της Μπεσίκτας κάλεσαν πόρνες στο ξενοδοχείο. Οι γεννημένοι το 2003 άσοι της Μπεσίκτας, που βρίσκονται στη Ρόδο για να παίξουν σε τουρνουά, θέλησαν να συνδυάσουν δουλειά και… διασκέδαση, προκαλώντας σάλο! .
  • F1: Νευρίασε ο Φέτελ και έκανε «απονομή» στον εαυτό του (video). Απίστευτο σκηνικό στον Καναδά, με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να αλλάζει τα νούμερα μπροστά στα μονοθέσια, έπειτα από την απόφαση που πήραν οι αγωνοδίκες, χαρίζοντας τη νίκη στον Χάμιλτον. .
  • H Πορτογαλία σήκωσε το πρώτο Nations League. Με τον «δάσκαλο» Φερνάντο Σάντος στο τιμόνι της, η Πορτογαλία, μετά το EURO 2016, κατέκτησε και το πρώτο UEFA Nations League, επικρατώντας 1-0 της Ολλανδίας στο «Ντραγκάο». .
Ρολάν Γκαρός: To πήρε ο Ραφαέλ Ναδάλ ! (pic + vid). Πρόκειται για το 18ο Γκραν Σλαμ που κατακτά ο τεράστιος αυτός τεννίστας, ο οποίος από το 2005 κι έπειτα έχει... συνηθίσει να πανηγυρίζει τον έναν τίτλο μετά τον άλλο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου