Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

«WP»: Εφοδος της Αστυνομίας σε δημοσιογράφο που αρνήθηκε να μαρτυρήσει την πηγή του
Ο δημοσιογράφος Jeff Adachi (AP Photo/Jeff Chiu, File)

ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ. («WP»). Ο Μπράιαν Κάρμοντι (Bryan Carmody), freelance δημοσιογράφους στο Σαν Φραντσίσκο, ξύπνησε την Παρασκευή από τους ήχους των κτύπων στην πόρτα του σπιτιού του.
Περίπου δέκα αστυνομικοί χτυπούσαν την μπροστινή πόρτα του σπιτιού του με βαριοπούλα στη γειτονιά Outer Richmond. Ηταν οκτώ το πρωί, όπως είπε.
Ο Κάρμοντι φώναξε, λέγοντας ότι τους αφήνει να μπουν, ενώ αυτοί του έδειξαν ένα ένταλμα έρευνας και προχώρησαν ψάχνοντας το σπίτι, από πάνω μέχρι κάτω, είπε.
«Μου συμπεριφέρθηκαν λες και ήμουν έμπορος ναρκωτικών», είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Washington Post».
Η έφοδος στον Κάρμοντι έγινε σε σύνδεση με μία εγκληματική έρευνα.
Πριν δύο εβδομάδες, αστυνομικοί είχαν φανεί στο σπίτι του, για να τον ρωτήσουν, ευγενικά όπως είπε, για την πηγή που του έδωσε μία εμπιστευτική πληροφορία της Αστυνομίας για τον θάνατο, τον Φεβρουάριο, ενός δημόσιου συνήγορου της πόλης τον Τζεφ Αντάτσι (Jeff Adachi).
Ο Κάρμοντι που, όπως λέει, εργάζεται για τρεις τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αρνήθηκε να δώσει την πηγή του.
«Είμαι αρκετά έξυπνος για να μη μιλήσω στους ομοσπονδιακούς πράκτορες, ποτέ», είπε ο Κάρμοντι. «Ελεγα συνέχεια; δικηγόρο, δικηγόρο, δικηγόρο».
Ετσι έμεινε με τις χειροπέδες για τις επόμενες έξι ώρες, λέει, δείχνοντας το έγγραφο της Αστυνομίας που δείχνει ότι έμεινε έτσι από τις 8:22 π.μ. μέχρι τη 1:55 μ.μ., καθώς οι αστυνομικοί έψαξαν το σπίτι του, μετά το γραφείο του όπου βρήκαν το άρθρο στο χρηματοκιβώτιο.
Ενα ένταλμα έρευνας που κατατέθηκε στην υπόθεση αναφέρει ότι εκδόθηκε καθώς η Αστυνομία διερεύνησε «κλοπή ή υπεξαίρεση ιδιοκτησίας».
«Υπάρχουν μόνο δύο άνθρωποι στον πλανήτη που ξέρουν την πληροφορία, εγώ και ο άνθρωπος που τη διέρρευσε», είπε ο Κάρμοντι.
Η επιδρομή στο σπίτι του Κάρμοντι και στο γραφείο του προκάλεσε την προσοχή των ΜΜΕ, αναζωπυρώνοντας και το θέμα του θανάτου του Αντάτσι.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου