Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

«WP»: Εφοδος της Αστυνομίας σε δημοσιογράφο που αρνήθηκε να μαρτυρήσει την πηγή του
Ο δημοσιογράφος Jeff Adachi (AP Photo/Jeff Chiu, File)

ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ. («WP»). Ο Μπράιαν Κάρμοντι (Bryan Carmody), freelance δημοσιογράφους στο Σαν Φραντσίσκο, ξύπνησε την Παρασκευή από τους ήχους των κτύπων στην πόρτα του σπιτιού του.
Περίπου δέκα αστυνομικοί χτυπούσαν την μπροστινή πόρτα του σπιτιού του με βαριοπούλα στη γειτονιά Outer Richmond. Ηταν οκτώ το πρωί, όπως είπε.
Ο Κάρμοντι φώναξε, λέγοντας ότι τους αφήνει να μπουν, ενώ αυτοί του έδειξαν ένα ένταλμα έρευνας και προχώρησαν ψάχνοντας το σπίτι, από πάνω μέχρι κάτω, είπε.
«Μου συμπεριφέρθηκαν λες και ήμουν έμπορος ναρκωτικών», είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Washington Post».
Η έφοδος στον Κάρμοντι έγινε σε σύνδεση με μία εγκληματική έρευνα.
Πριν δύο εβδομάδες, αστυνομικοί είχαν φανεί στο σπίτι του, για να τον ρωτήσουν, ευγενικά όπως είπε, για την πηγή που του έδωσε μία εμπιστευτική πληροφορία της Αστυνομίας για τον θάνατο, τον Φεβρουάριο, ενός δημόσιου συνήγορου της πόλης τον Τζεφ Αντάτσι (Jeff Adachi).
Ο Κάρμοντι που, όπως λέει, εργάζεται για τρεις τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αρνήθηκε να δώσει την πηγή του.
«Είμαι αρκετά έξυπνος για να μη μιλήσω στους ομοσπονδιακούς πράκτορες, ποτέ», είπε ο Κάρμοντι. «Ελεγα συνέχεια; δικηγόρο, δικηγόρο, δικηγόρο».
Ετσι έμεινε με τις χειροπέδες για τις επόμενες έξι ώρες, λέει, δείχνοντας το έγγραφο της Αστυνομίας που δείχνει ότι έμεινε έτσι από τις 8:22 π.μ. μέχρι τη 1:55 μ.μ., καθώς οι αστυνομικοί έψαξαν το σπίτι του, μετά το γραφείο του όπου βρήκαν το άρθρο στο χρηματοκιβώτιο.
Ενα ένταλμα έρευνας που κατατέθηκε στην υπόθεση αναφέρει ότι εκδόθηκε καθώς η Αστυνομία διερεύνησε «κλοπή ή υπεξαίρεση ιδιοκτησίας».
«Υπάρχουν μόνο δύο άνθρωποι στον πλανήτη που ξέρουν την πληροφορία, εγώ και ο άνθρωπος που τη διέρρευσε», είπε ο Κάρμοντι.
Η επιδρομή στο σπίτι του Κάρμοντι και στο γραφείο του προκάλεσε την προσοχή των ΜΜΕ, αναζωπυρώνοντας και το θέμα του θανάτου του Αντάτσι.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου