Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

Politico: Προβάδισμα της ΝΔ επί του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, 27 είναι οι Έλληνες Ευρωβουλευτές


Στα επίπεδα των 10 ποσοστιαίων μονάδων, καταγράφει η πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος του ιστοτόπου
   
Σταθερό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας επί του ΣΥΡΙΖΑ, στα επίπεδα των 10 ποσοστιαίων μονάδων, καταγράφει η πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος του ιστοτόπου Politico για τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των στοιχείων, η διαφορά των δύο κομμάτων βρίσκεται στο 9,5%. Ειδικότερα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 35,22% έναντι 25,74% του ΣΥΡΙΖΑ.
Τρίτο στις επιλογές των συμμετεχόντων στην έρευνα του Politico είναι το Κίνημα Αλλαγής με 7,4% και ακολουθεί η Χρυσή Αυγή 7,28%, ενώ πέμπτο στην προτίμηση των ψηφοφόρων είναι το ΚΚΕ που συγκεντρώνει ποσοστό 6,8%.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρόβλεψη της ιστοσελίδας δεν καταφέρνουν να εισέλθουν περισσότερα κόμματα στο Ευρωκοινοβούλιο, καθώς η Λαϊκή Ενότητα καταγράφει ποσοστό 2,79%, η Ένωση Κεντρώων 2,59% και το Ποτάμι 2,17%.
Οι πιθανές έδρες
Με τα αποτελέσματα που καταγράφει η πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος του ιστοτόπου Politico η πλειοψηφία των εδρών μοιράζεται σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, η ΝΔ φαίνεται να καταλαμβάνει 9 έδρες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έναντι επτά του ΣΥΡΙΖΑ.
Από δύο ευρωβουλευτές εκτιμάται ότι θα εκλέξουν Κίνημα Αλλαγής και Χρυσή Αυγή, ενώ μία έδρα αναμένεται να λάβει το ΚΚΕ.
Όπως σημειώνει το Politico, για την εξαγωγή των αποτελεσμάτων που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του, αξιοποιούνται τα στατιστικά δεδομένα εθνικών δημοσκοπήσεων σε συνδυασμό με έναν αλγόριθμο που προβλέπει τελικά το εκλογικό αποτέλεσμα κάθε κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου