Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Politico: Προβάδισμα της ΝΔ επί του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, 27 είναι οι Έλληνες Ευρωβουλευτές


Στα επίπεδα των 10 ποσοστιαίων μονάδων, καταγράφει η πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος του ιστοτόπου
   
Σταθερό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας επί του ΣΥΡΙΖΑ, στα επίπεδα των 10 ποσοστιαίων μονάδων, καταγράφει η πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος του ιστοτόπου Politico για τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των στοιχείων, η διαφορά των δύο κομμάτων βρίσκεται στο 9,5%. Ειδικότερα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 35,22% έναντι 25,74% του ΣΥΡΙΖΑ.
Τρίτο στις επιλογές των συμμετεχόντων στην έρευνα του Politico είναι το Κίνημα Αλλαγής με 7,4% και ακολουθεί η Χρυσή Αυγή 7,28%, ενώ πέμπτο στην προτίμηση των ψηφοφόρων είναι το ΚΚΕ που συγκεντρώνει ποσοστό 6,8%.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρόβλεψη της ιστοσελίδας δεν καταφέρνουν να εισέλθουν περισσότερα κόμματα στο Ευρωκοινοβούλιο, καθώς η Λαϊκή Ενότητα καταγράφει ποσοστό 2,79%, η Ένωση Κεντρώων 2,59% και το Ποτάμι 2,17%.
Οι πιθανές έδρες
Με τα αποτελέσματα που καταγράφει η πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος του ιστοτόπου Politico η πλειοψηφία των εδρών μοιράζεται σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, η ΝΔ φαίνεται να καταλαμβάνει 9 έδρες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έναντι επτά του ΣΥΡΙΖΑ.
Από δύο ευρωβουλευτές εκτιμάται ότι θα εκλέξουν Κίνημα Αλλαγής και Χρυσή Αυγή, ενώ μία έδρα αναμένεται να λάβει το ΚΚΕ.
Όπως σημειώνει το Politico, για την εξαγωγή των αποτελεσμάτων που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του, αξιοποιούνται τα στατιστικά δεδομένα εθνικών δημοσκοπήσεων σε συνδυασμό με έναν αλγόριθμο που προβλέπει τελικά το εκλογικό αποτέλεσμα κάθε κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου