Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

Politico: Προβάδισμα της ΝΔ επί του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, 27 είναι οι Έλληνες Ευρωβουλευτές


Στα επίπεδα των 10 ποσοστιαίων μονάδων, καταγράφει η πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος του ιστοτόπου
   
Σταθερό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας επί του ΣΥΡΙΖΑ, στα επίπεδα των 10 ποσοστιαίων μονάδων, καταγράφει η πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος του ιστοτόπου Politico για τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των στοιχείων, η διαφορά των δύο κομμάτων βρίσκεται στο 9,5%. Ειδικότερα, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 35,22% έναντι 25,74% του ΣΥΡΙΖΑ.
Τρίτο στις επιλογές των συμμετεχόντων στην έρευνα του Politico είναι το Κίνημα Αλλαγής με 7,4% και ακολουθεί η Χρυσή Αυγή 7,28%, ενώ πέμπτο στην προτίμηση των ψηφοφόρων είναι το ΚΚΕ που συγκεντρώνει ποσοστό 6,8%.
Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρόβλεψη της ιστοσελίδας δεν καταφέρνουν να εισέλθουν περισσότερα κόμματα στο Ευρωκοινοβούλιο, καθώς η Λαϊκή Ενότητα καταγράφει ποσοστό 2,79%, η Ένωση Κεντρώων 2,59% και το Ποτάμι 2,17%.
Οι πιθανές έδρες
Με τα αποτελέσματα που καταγράφει η πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος του ιστοτόπου Politico η πλειοψηφία των εδρών μοιράζεται σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, η ΝΔ φαίνεται να καταλαμβάνει 9 έδρες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έναντι επτά του ΣΥΡΙΖΑ.
Από δύο ευρωβουλευτές εκτιμάται ότι θα εκλέξουν Κίνημα Αλλαγής και Χρυσή Αυγή, ενώ μία έδρα αναμένεται να λάβει το ΚΚΕ.
Όπως σημειώνει το Politico, για την εξαγωγή των αποτελεσμάτων που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του, αξιοποιούνται τα στατιστικά δεδομένα εθνικών δημοσκοπήσεων σε συνδυασμό με έναν αλγόριθμο που προβλέπει τελικά το εκλογικό αποτέλεσμα κάθε κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου