Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019

Ζωή Κωνσταντοπούλου στο One Channel: Δεν έχω σε καμία εκτίμηση τον… Πάκη

Δεν μασάει τα λόγια της.  Σφοδρή επίθεση στον Προκόπη Παυλόπουλο

«Είναι αυτό που είπε ο Πάκης» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο One Talk, αναφερόμενη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. «Εγώ δεν τον τιμώ καθόλου, έχει παραβιάσει καθήκοντά του, έχει καταλύσει τη δημοκρατία» απάντησε όταν ρωτήθηκε γιατί τον χαρακτηρίζει έτσι. Επιπλέον, συνέχισε πως «όταν ψηφίστηκαν τα πρώτα προαπαιτούμενα έπαιρνε τηλέφωνο σε υπαλλήλους της Βουλής να ρωτήσει πότε θα του έρθει το ψηφισμένο νομοσχέδιο» για να καταλήξει πως αυτό έγινε γιατί ήθελε να εκδώσει ΦΕΚ.
Δείτε το βίντεο
Πηγή: onetv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου