Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

O Τσιτσιπάς νίκησε και τον μεγάλο Ναδάλ και πέρασε στον τελικό του Madrid Open (βίντεο) «Εθνικός Κήρυξ» 11 Μ




Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον αγώνα εναντίον του Ραφαέλ Ναδάλ (AP Photo/Bernat Armangue)

ΜΑΔΡΙΤΗ. Μεγάλη νίκη για τον Ελληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά εναντίον του Νο. 2 στον κόσμο, του Ισπανού Ραφαέλ Ναδάλ (Rafael Nadal) «εντός έδρας»: Μετά από ένα παιχνίδι 2 ωρών και 34 λεπτών κέρδισε με 2-1 σετ (6-4, 2-6, 6-3) στον ημιτελικό και θα αγωνιστεί στον τελικό του Madrid Open.
Πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές νίκες στην καριέρα του Τσιτσιπά, έως σήμερα, καθώς ο Ναδάλ είναι 5 φορές πρωταθλητής στο συγκεκριμένο τουρνουά.
Με τη νίκη αυτή μάλιστα ο 20χρονος αναμένεται να ανέλθει ακόμη υψηλότερα στο ATP Ranking και τουλάχιστον στο No. 7, τη Δευτέρα, ενώ θα έχει στο μεταξύ αντιμετωπίσει το No. 1, τον Νόβακ Τζόκοβιτς (Novak Djokovic) στον τελικό την Κυριακή, επεσήμανε το www.atptour.com.
Πριν από αυτό το παιχνίδι, o Ναδάλ, είχε κερδίσει και τις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις του με τον Τσιτσιπά, στο πλαίσιο των «FedEx ATP Head2Head», κερδίζοντας και σετ που είχαν παίξει με μεγάλη διαφορά, καθώς μόνο ένα από αυτά πέρασε το 6-2.
Αλλά ο Στέφανος δεν έδειξε να φοβάται τον αντίπαλό του και τη συγκυρία. Επαιξε επιθετικά και έφτασε στον θρίαμβο μετά από 4 ματς πόιντς και 2,5 ώρες σχεδόν.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου