Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Αρχές Ιουνίου το χρονοδιάγραμμα παραίτησης της Μέι – Ο "Mr Brexit" Μπόρις Τζόνσον το φαβορί να τη διαδεχτεί

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ο Μπόρις Τζόνσον, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών που παραιτήθηκε πέρυσι από την κυβέρνηση διαφωνώντας με τη στρατηγική της Τερέζα Μέι για το Brexit, είναι το φαβορί για να αναλάβει την πρωθυπουργία, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Τα μέλη του Συντηρητικού Κόμματος, που θα έχουν και τον τελευταίο λόγο για το ποιος θα είναι ο επόμενος ηγέτης του, προτιμούν τον Τζόνσον, με ποσοστό 39%, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου YouGov για λογαριασμό της εφημερίδας The Times.
Στη δεύτερη θέση έρχεται ο πρώην υπουργός Brexit Ντόμινικ Ράαμπ, αλλά σε μεγάλη απόσταση, με ποσοστό μόνο 13%.
Η Τερέζα Μέι έχει δηλώσει ότι θα παρουσιάσει το χρονοδιάγραμμα για την εκλογή του διαδόχου της αφού θέσει τη συμφωνία για το Brexit σε ψηφοφορία στη Βουλή των Κοινοτήτων στις 3 Ιουνίου.
««Η πρωθυπουργός είναι αποφασισμένη να εξασφαλίσει την αποχώρηση από την ΕΕ και επικεντρώνει τις προσπάθειές της στο νομοσχέδιο για την συμφωνία αποχώρησης την εβδομάδα που ξεκινά στις 3 Ιουνίου και στην έγκριση αυτού του νομοσχεδίου. Μετά από αυτό συμφωνήσαμε να συναντηθούμε για να ορίσουμε το χρονοδιάγραμμα εκλογής νέου ηγέτη του Συντηρητικού κόμματος», όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής 1922 Γκρέιαμ Μπράντι.
Σήμερα, ο ηγέτης των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, κύρηξε άκαρπες τις συνομιλίες με την βρετανίδα πρωθυπουργό λόγω της αστάθειας της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου