Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Υπέστη καρδιακή προσβολή ο Danny Ainge, γενικός διευθυντής και πρώην παίκτης των Boston Celtics


Ο Τζένεραλ Μάνατζερ των Μπόστον Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ, υπέστη καρδιακή προσβολή και μεταφέρθηκε νοσοκομείο του Μιλγουόκι.
Celtics President Danny Ainge suffers mild heart attackΤην Τρίτη το βράδυ ο Τζένεραλ Μάνατζερ των Μπόστον Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ, υπέστη μια ελαφρά καρδιακή προσβολή όσο βρισκόταν στο Μιλγουόκι για τα παιχνίδια των «Κελτών» απέναντι στους Μπακς.  Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια που ο Ντάνυ Έϊντζ είχε καρδιακό επισόδειο.
O 60χρονος πρώην παίκτης των Σέλτικς μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της πόλης όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Έτσι αναμένεται να μείνει εκεί με σκοπό να αναρρώσει πλήρως, όπως αναφέρει ο Σαμς Σαράνια σε tweet του.
Όπως όλα δείχνουν το συμβάν δεν ήταν κάτι σοβαρό, απλά θα χρειαστεί μερικές μέρες ξεκούραση και προσοχή για να επιστρέψει ο οργανισμός του στα κανονικά του επίπεδα, με σκξοπό να μην υπάρξει κάποια περαιτέρω επιδείνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου