Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019

Υπέστη καρδιακή προσβολή ο Danny Ainge, γενικός διευθυντής και πρώην παίκτης των Boston Celtics


Ο Τζένεραλ Μάνατζερ των Μπόστον Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ, υπέστη καρδιακή προσβολή και μεταφέρθηκε νοσοκομείο του Μιλγουόκι.
Celtics President Danny Ainge suffers mild heart attackΤην Τρίτη το βράδυ ο Τζένεραλ Μάνατζερ των Μπόστον Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ, υπέστη μια ελαφρά καρδιακή προσβολή όσο βρισκόταν στο Μιλγουόκι για τα παιχνίδια των «Κελτών» απέναντι στους Μπακς.  Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια που ο Ντάνυ Έϊντζ είχε καρδιακό επισόδειο.
O 60χρονος πρώην παίκτης των Σέλτικς μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της πόλης όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Έτσι αναμένεται να μείνει εκεί με σκοπό να αναρρώσει πλήρως, όπως αναφέρει ο Σαμς Σαράνια σε tweet του.
Όπως όλα δείχνουν το συμβάν δεν ήταν κάτι σοβαρό, απλά θα χρειαστεί μερικές μέρες ξεκούραση και προσοχή για να επιστρέψει ο οργανισμός του στα κανονικά του επίπεδα, με σκξοπό να μην υπάρξει κάποια περαιτέρω επιδείνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου