Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019

Υπέστη καρδιακή προσβολή ο Danny Ainge, γενικός διευθυντής και πρώην παίκτης των Boston Celtics


Ο Τζένεραλ Μάνατζερ των Μπόστον Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ, υπέστη καρδιακή προσβολή και μεταφέρθηκε νοσοκομείο του Μιλγουόκι.
Celtics President Danny Ainge suffers mild heart attackΤην Τρίτη το βράδυ ο Τζένεραλ Μάνατζερ των Μπόστον Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ, υπέστη μια ελαφρά καρδιακή προσβολή όσο βρισκόταν στο Μιλγουόκι για τα παιχνίδια των «Κελτών» απέναντι στους Μπακς.  Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια που ο Ντάνυ Έϊντζ είχε καρδιακό επισόδειο.
O 60χρονος πρώην παίκτης των Σέλτικς μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της πόλης όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Έτσι αναμένεται να μείνει εκεί με σκοπό να αναρρώσει πλήρως, όπως αναφέρει ο Σαμς Σαράνια σε tweet του.
Όπως όλα δείχνουν το συμβάν δεν ήταν κάτι σοβαρό, απλά θα χρειαστεί μερικές μέρες ξεκούραση και προσοχή για να επιστρέψει ο οργανισμός του στα κανονικά του επίπεδα, με σκξοπό να μην υπάρξει κάποια περαιτέρω επιδείνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου