Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Εντονες αποδοκιμασίες κατά του Τσίπρα στα Χανιά: «Φύγε προδότη!»


Ανεπιθύμητος Αντιμέτωπος με «θερμή» υποδοχή βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας φθάνοντας στην πόλη των Χανίων, στο πλαίσιο των μίνι διακοπών που έκανε στην Κρήτη μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη

     Αντιμέτωπος με «θερμή» υποδοχή βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας φθάνοντας στην πόλη των Χανίων, στο πλαίσιο των μίνι διακοπών που έκανε στην Κρήτη μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.
Συγκεντρωμένοι πολίτες άρχισαν να φωνάζουν κατά του πρωθυπουργού ζητώντας του να φύγει από τα Χανιά κατηγορώντας τον για «προδοσία» όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών και το «ξεπούλημα της Μακεδονίας».
Στο βίντεο, που δημοσίευσαν τα Παραπολιτικά, ακούγονται οι αποδοκιμασίες, ενώ σε κάποιο σημείο ένας πολίτης απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό που βρίσκεται στο όχημά του, λέει: «Έλα, η σαβούρα ήρθε!».
Σημειώνεται ότι, λίγες μόνο ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές είναι έκδηλη η απογοήτευση και ο θυμός που επικρατεί στην κοινωνία από τις αποφάσεις της κυβέρνησης.
Κορυφαία υπουργικά στελέχη αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα στις δημόσιες εμφανίσεις τους καθώς βρίσκουν διαρκώς απέναντί τους πολίτες που διαμαρτύρονται για τις κυβερνητικές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου