Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019

Αυτά είναι τα μέρη που έχει αλλοιώσει ο τουρισμός – Και το ένα ελληνικό
Οι τουρίστες, σε γενικές γραμμές, είναι σωτήριοι για την οικονομία των τόπων που επισκέπτονται, ωστόσο πολλές φορές οι ντόπιοι απογοητεύονται από αυτούς εξαιτίας των καταστροφών που προκαλούν. Μάλιστα, ορισμένες περιοχές έχουν αναγκαστεί να επιβάλουν ανώτατα όρια στο πόσοι άνθρωποι μπορούν να επισκεφτούν την πόλη τους ανά ημέρα.
Ατελείωτες ουρές σε αξιοθέατα και μουσεία, πλήθος κόσμου στους δρόμους και τα μαγαζιά και ενίοτε μεθυσμένοι τουρίστες, εμποδίζουν πολλές φορές τον ταξιδιώτη να απολαύσει τον προορισμό. Αυτό φυσικά δεν ισχύει παντού, αλλά δυστυχώς τα παραδείγματα δεν είναι λίγα.
Ο ιστότοπος thisisinsider.com παρουσιάζει τα 14 μέρη που έχουν υποστεί τεράστια πλήγματα από τον τουρισμό. Μεταξύ αυτών είναι και ένα ελληνικό νησί, η Σαντορίνη. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο αρθρογράφος, το νησί επέβαλε περιορισμό με βάση τον οποίο μέχρι 8.000 τουρίστες θα μπορούσαν να το επισκεφτούν ημερησίως.
Το 2015, 790.000 άτομα έφτασαν με κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του όταν σύμφωνα με το Conde Nast Traveler, έχει πληθυσμό μόλις 15.000 ατόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου