Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 11 Μαΐου 2019

Κοτζιάς κατά Καμμένου: Συνεργάστηκε με χάκερ της ΕΥΠ ή τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες

Απάντηση, χωρίς να τον κατονομάσει, έδωσε ο Νίκος Κοτζιάς κατά την ομιλία του στη Βουλή, στις καταγγελίες που έχει διατυπώσει σε βάρος του ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
«Ήρθε ένας βουλευτής και έσυρε 13 e-mails  διπλωματών που συνεννοούνται μεταξύ τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτζιάς στην αρχή της ομιλίας του ενώ εν συνεχεία άφησε υπόνοιες για συνεργασία του κ. Καμμένου με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, ώστε να υποκλαπούν οι συνομιλίες.
Όπως είπε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών ο «βουλευτής» - εννοώντας τον Πάνο Καμμένο – «ήρθε στη Βουλή με τρία επιχειρήματα:
«Πρώτον, ο Κοτζιάς, κατέστρεψε τον σέρβερ του υπουργείου. Δεύτερον, μαζί με αυτόν κατέστρεψε και τα e mail των διπλωματών για να μην τους πιάσουν. Τρίτον, εγώ που είμαι μάγκας και έχω φίλους διπλωμάτες, τα έβγαλα από τον σέρβερ και τα έσωσα».
«Εγώ πήρα τα e mail και είδα ότι προέρχονται από έναν σέρβερ που δεν τον ήξερα. Πρόκειται δηλαδή για μία συζήτηση που δεν περνάει από τον σέρβερ του υπουργείου, άρα, είτε τον είχα καταστρέψει, είτε είχα καταστρέψει τα έγγραφα, είτε είχα κάνει οτιδήποτε άλλο, δεν είχα πρόσβαση», υπογράμμισε και συνέχισε:
«Αλλά, γιατί το λέει το ψέμα; Κατά τη γνώμη μου, για να κρύψει πως τα βρήκε. Αυτοί οι δύο σέρβερ έχουν το εξής ιδιαίτερο: είναι από την Αμερική και δεν μπαίνεις εύκολα σε αμερικανικά σέρβερ. Έτσι, ρώτησα τους ειδικούς. Έχουμε δύο καλά τμήματα Πληροφορικής και Δικτύων στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και μου απάντησαν ότι αυτό μόνο δύο μπορούν να το κάνουν: ή ο χάκερ της ΕΥΠ ή οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, άντε και οι κινεζικές».
«Άρα, εδώ έχουμε ή πλαστογράφηση κειμένων ή υποκλοπή σε συνεργασία – πιθανόν – με τέτοιου είδους πράγματα».
Onlineπ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου