Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 11 Μαΐου 2019

Κοτζιάς κατά Καμμένου: Συνεργάστηκε με χάκερ της ΕΥΠ ή τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες

Απάντηση, χωρίς να τον κατονομάσει, έδωσε ο Νίκος Κοτζιάς κατά την ομιλία του στη Βουλή, στις καταγγελίες που έχει διατυπώσει σε βάρος του ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
«Ήρθε ένας βουλευτής και έσυρε 13 e-mails  διπλωματών που συνεννοούνται μεταξύ τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτζιάς στην αρχή της ομιλίας του ενώ εν συνεχεία άφησε υπόνοιες για συνεργασία του κ. Καμμένου με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, ώστε να υποκλαπούν οι συνομιλίες.
Όπως είπε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών ο «βουλευτής» - εννοώντας τον Πάνο Καμμένο – «ήρθε στη Βουλή με τρία επιχειρήματα:
«Πρώτον, ο Κοτζιάς, κατέστρεψε τον σέρβερ του υπουργείου. Δεύτερον, μαζί με αυτόν κατέστρεψε και τα e mail των διπλωματών για να μην τους πιάσουν. Τρίτον, εγώ που είμαι μάγκας και έχω φίλους διπλωμάτες, τα έβγαλα από τον σέρβερ και τα έσωσα».
«Εγώ πήρα τα e mail και είδα ότι προέρχονται από έναν σέρβερ που δεν τον ήξερα. Πρόκειται δηλαδή για μία συζήτηση που δεν περνάει από τον σέρβερ του υπουργείου, άρα, είτε τον είχα καταστρέψει, είτε είχα καταστρέψει τα έγγραφα, είτε είχα κάνει οτιδήποτε άλλο, δεν είχα πρόσβαση», υπογράμμισε και συνέχισε:
«Αλλά, γιατί το λέει το ψέμα; Κατά τη γνώμη μου, για να κρύψει πως τα βρήκε. Αυτοί οι δύο σέρβερ έχουν το εξής ιδιαίτερο: είναι από την Αμερική και δεν μπαίνεις εύκολα σε αμερικανικά σέρβερ. Έτσι, ρώτησα τους ειδικούς. Έχουμε δύο καλά τμήματα Πληροφορικής και Δικτύων στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και μου απάντησαν ότι αυτό μόνο δύο μπορούν να το κάνουν: ή ο χάκερ της ΕΥΠ ή οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, άντε και οι κινεζικές».
«Άρα, εδώ έχουμε ή πλαστογράφηση κειμένων ή υποκλοπή σε συνεργασία – πιθανόν – με τέτοιου είδους πράγματα».
Onlineπ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου