Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Κουκουλοφόροι έσπειραν τον πανικό σε προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ

Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2019

Μήπως έχουν σκοπό να κάνουν την Ελλάδα Βηρυτό;


Κουκουλοφόροι που είχαν στρατοπεδεύσει στο Πάντειο, εφόρμησαν στο κτήριο της Εθνικής Ασφαλιστικής όπου πραγματοποιείτο εκδήλωση παρουσία του Αντώνη Σαμαρά και του Βασίλη Κικίλια και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά. Προκάλεσαν πανικό σε πλήθος κόσμου, χτύπησαν αστυνομικούς και κατέστρεψαν αυτοκίνητα.

Καταδρομική επίθεση στον προαύλιο χώρο του κτηρίου της Εθνικής Ασφαλιστικής επί της Λεωφόρου Συγγρού, όπου γινόταν εκδήλωση παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια, της Όλγας Κεφαλογιάννη, του Νότη Μυταράκη και άλλων στελεχών της ΝΔ, πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσιαστών λίγα λεπτά μετά τις 20:00. 

Η εκδήλωση με θέμα «Πολιτισμός στην καθημερινότητα των Πολιτών: Ασφάλεια και ποιότητα ζωής στην Αθήνα» γινόταν στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, επί της Λ. Συγγρού 103.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο Αθήνας (με τον Κώστα Μπακογιάννη) Νικόλαος Μακρόπουλος. Ο κ. Μακρόπουλος είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική.

Συγκεκριμένα, περίπου 20 άτομα βγήκαν από το Πάντειο, και επιτέθηκαν με κροτίδες και πέτρες στους αστυνομικούς και στον επικεφαλής ασφαλείας που βρισκόταν εκεί. Επίσης, οι δράστες προκάλεσαν ζημιές σε τρία αυτοκίνητα σταθμευμένα. Δεν πραγματοποιήθηκε καμιά προσαγωγή.

Σημειώνεται ότι την ώρα που έγινε η επίθεση πραγματοποιούσε ομιλία ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Πλέον μιλάμε για καθοδηγούμενους τραμπούκους. Πριν λίγο σε εκδήλωση που μιλούσα για την ασφάλεια, απέναντι απο το Πάντειο, 20 κρανιοφόροι μας επιτέθηκαν και έσπαγαν οτι έβρισκαν μπροστά τους. Και να σκεφτείτε οτι λίγο πιο κάτω είχε εκδήλωση η κ. Παπακώστα…» έγραψε στο Twitter ο Βασίλης Κικίλιας.

Επεισόδιο και στη Θεσσαλονίκη

Ταυτόχρονα, ομάδα αναρχικών στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε έξω από προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Το παρόν είχε δώσει και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Οι συγκεντρωθέντες φωνάζοντας συνθήματα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που φιλοξενεί το ΕΘΝΟΣ.
ΕΘΝΟΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου