Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019

Ανδρέας Παπαδάκος: Με ανιδιοτελή προσφορά για τον τόπο


Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2019


Ο Ανδρέας Παπαδάκος από το Τορόντο δεν είναι άνθρωπος που επιζητά την προβολή και την αναγνώριση. Είναι άνθρωπος της ανιδιοτελούς προσφοράς, με αγάπη για τον συνάνθρωπο και τον τόπο του και αυτό το έχει αποδείξει έμπρακτα.
Η απόφασή του ωστόσο να προχωρήσει στην δωρεά ενός αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, είναι μία κίνηση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και φυσικά ο αν. διοικητής του Νοσοκομείου Ιωάννης Χουζούρης δεν θα μπορούσε να μην τον ευχαριστήσει δημόσια στην εκδήλωση των μαιών για την κίνησή του.
Πρόκειται για μία δωρεά που θα βάλει σε άλλη τροχιά ανάπτυξης το Νοσοκομείο Αμαλιάδας και θα συμβάλει τα μέγιστα στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες του νομού και αυτό δεν μπορεί παρά να το αναγνωρίσουν όλοι στον Ανδρέα Παπαδάκο, ο οποίος δεν ξεχνά ποτέ τον τόπο του.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου