Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019

Ανδρέας Παπαδάκος: Με ανιδιοτελή προσφορά για τον τόπο


Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2019


Ο Ανδρέας Παπαδάκος από το Τορόντο δεν είναι άνθρωπος που επιζητά την προβολή και την αναγνώριση. Είναι άνθρωπος της ανιδιοτελούς προσφοράς, με αγάπη για τον συνάνθρωπο και τον τόπο του και αυτό το έχει αποδείξει έμπρακτα.
Η απόφασή του ωστόσο να προχωρήσει στην δωρεά ενός αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, είναι μία κίνηση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και φυσικά ο αν. διοικητής του Νοσοκομείου Ιωάννης Χουζούρης δεν θα μπορούσε να μην τον ευχαριστήσει δημόσια στην εκδήλωση των μαιών για την κίνησή του.
Πρόκειται για μία δωρεά που θα βάλει σε άλλη τροχιά ανάπτυξης το Νοσοκομείο Αμαλιάδας και θα συμβάλει τα μέγιστα στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες του νομού και αυτό δεν μπορεί παρά να το αναγνωρίσουν όλοι στον Ανδρέα Παπαδάκο, ο οποίος δεν ξεχνά ποτέ τον τόπο του.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου