Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Μπάσκετ: Οριστικά δεν κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ και υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός




Οριστική είναι η απόφαση των ανθρώπων του μπασκετικού Ολυμπιακού να μην κατέβουν τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των playoffs.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7 και συζήτησε με τους οργανωμένους τα επόμενα βήματα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ. Οι φίλοι των Πειραιωτών στήριξαν την απόφαση των ιθυνόντων και τόνισαν είναι μαζί τους ακόμα κι αν υποβιβαστεί η ομάδα στην Α2.
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα αγωνίζεται κανονικά στην Ευρωλίγκα, ενώ θα παρατάσσεται στα ματς της Α2 με αρκετούς εφήβους. Επίσης, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Αδριατική Λίγκα, με τους οργανωμένους φίλους της ομάδας να ξεκαθαρίζουν στον κύριο Αγγελόπουλο πως θα είναι δίπλα του σε οποιαδήποτε απόφαση.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τους οργανωμένους φιλάθλους:
«Εμείς κωλοτούμπες δεν είμαστε. Χρόνια προσπαθούμε να αλλάξει με οποιοδήποτε τρόπο το πρωτάθλημα μπάσκετ. Είπαμε ότι θα το πάμε μέχρι τέλους και θα το πάμε. Σας θέλουμε κοντά μας όλους, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του και όχι οι επενδυτές. Ο Ολυμπιακός είναι η ζωή μας. Θέλουμε του χρόνου το γήπεδο να είναι γεμάτο, παρότι γνωρίζουμε το ΣΕΦ δεν είναι και το πιο μπασκετικό γήπεδο. Δεν πάμε πουθενά και να ξέρετε ότι φτιάχνουμε Ολυμπιακό για το τοπ επίπεδο της Ευρωλίγκας. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην υποβιβαστούμε. Εκκρεμούν και οι υποθέσεις στο ΑΣΕΑΔ. Αν πέσουμε, θα είμαστε μια άλλη ομάδα στην Α2. Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι να δουν την πραγματική μας ομάδα στην Α2. Θα έχουμε μια ομάδα με αρκετούς νεαρούς και ταλαντούχους. Περιμένουμε και την Αδριατική λίγκα για το ενδεχόμενο να αγωνιστούμε εκεί».
Από την πλευρά τους, οι οργανωμένοι φίλαθλοι είπαν στον κύριο Αγγελόπουλο: «Είμαστε μαζί μας. Φοβόμασταν ότι θα κάνατε πίσω, αλλά δεν κάνατε. Σας στηρίζουμε σε όποια απόφαση κι αν πάρετε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου