Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

Καημένε Αλέξη, τι σούμελε να ακούσεις


Είναι μερικές φορές που οι "κοτσάνες" δεν έχουν όρια.  Να τι γράφουν ΤΑ ΝΕΑ και χρήστες του Twitter για τον Αλέξη το "καλό παιδί"!  Άντε και Αρχιεπίσκοπος...

Ένας χρήστης του
Twitter σαρκάζει τον Αλέξη Τσίπρα και τη δήλωσή του σε σχέση με τις χλιδάτες διακοπές του στη θαλαμηγό της οικογένειας Παναγοπούλου
Σπαρταριστά είναι τα σχόλια που δίνουν και παίρνουν στο Twitter μετά τη φράση που εκστόμισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νοσοκομείου της Λευκάδας ότι η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ «είναι πολύ πιο κοντά σε όσα είπε ο Χριστός».
«Η δικιά μας ιδεολογία κι ας μας κάνουν κάποιοι κριτική που δεν κάνουμε σταυρούς, είναι πολύ πιο κοντά σε όσα είπε ο Χριστός. Πολύ πιο κοντά η δική μας ιδεολογία από αυτά που πρεσβεύουν και πράττουν αυτοί που κάνουν μεγάλους σταυρούς» ήταν η χαρακτηριστική φράση του Αλέξη Τσίπρα.
«Η ιδεολογία ΣΥΡΙΖΑ πλησιάζει αυτήν τού Χριστού διότι ώς γνωστόν την φράση » ή τούς τελειώνουμε ή μάς τελειώνουν » την είπε ό Χριστός πρώτη φορά» γράφει ένας χρήστης, ενώ κάποιος άλλος σαρκάζει τον Αλέξη Τσίπρα και τη δήλωσή του σε σχέση με τις χλιδάτες διακοπές του στη θαλαμηγό της οικογένειας Παναγοπούλου.


"Η δική μας ιδεολογία είναι πιο κοντά σε αυτά που είπε ο Χριστός."
Τσίπρας.
"Αυτά που υπόσχεσαι ούτε ο Χριστός δεν μπορεί να τα κάνει..."

Επιστρατευτηκε ο Χριστος?? Δυσκολα εε;;

Τσίπρας: η ιδεολογία μας είναι κοντά στον Χριστό.
Και πιο προχωρημένη, Αλέξη μου:
Ο Χριστός ήθελε 50% φορολογία (ο έχων 2 χιτώνες να δίνει τον 1), εσείς 70%.
Ο Χριστός βόλεψε 2-3 φίλους, πχ Λάζαρο, εσείς όλους.
Ο Χριστός βάδιζε μόνος πάνω στο νερό, εσείς με ολόκληρο κότερο
"H δική μας ιδεολογία πιο κοντά στα όσα είπε ο Χριστός..." Μετά την Φώτιση του Σαούλ και την εξέλιξή του ως ο Απόστολος των Εθνών, ήρθε άλλο ένα - προεκλογικό έστω - ΘΑΥΜΑ.. Θαυμάτων! Αλληλούια...Σήμερα συγκρίνεται με τον Χριστός. Από του χρόνου το Πάσχα θα λέμε «Χριστός Αλέξη!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου