Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

Καημένε Αλέξη, τι σούμελε να ακούσεις


Είναι μερικές φορές που οι "κοτσάνες" δεν έχουν όρια.  Να τι γράφουν ΤΑ ΝΕΑ και χρήστες του Twitter για τον Αλέξη το "καλό παιδί"!  Άντε και Αρχιεπίσκοπος...

Ένας χρήστης του
Twitter σαρκάζει τον Αλέξη Τσίπρα και τη δήλωσή του σε σχέση με τις χλιδάτες διακοπές του στη θαλαμηγό της οικογένειας Παναγοπούλου
Σπαρταριστά είναι τα σχόλια που δίνουν και παίρνουν στο Twitter μετά τη φράση που εκστόμισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νοσοκομείου της Λευκάδας ότι η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ «είναι πολύ πιο κοντά σε όσα είπε ο Χριστός».
«Η δικιά μας ιδεολογία κι ας μας κάνουν κάποιοι κριτική που δεν κάνουμε σταυρούς, είναι πολύ πιο κοντά σε όσα είπε ο Χριστός. Πολύ πιο κοντά η δική μας ιδεολογία από αυτά που πρεσβεύουν και πράττουν αυτοί που κάνουν μεγάλους σταυρούς» ήταν η χαρακτηριστική φράση του Αλέξη Τσίπρα.
«Η ιδεολογία ΣΥΡΙΖΑ πλησιάζει αυτήν τού Χριστού διότι ώς γνωστόν την φράση » ή τούς τελειώνουμε ή μάς τελειώνουν » την είπε ό Χριστός πρώτη φορά» γράφει ένας χρήστης, ενώ κάποιος άλλος σαρκάζει τον Αλέξη Τσίπρα και τη δήλωσή του σε σχέση με τις χλιδάτες διακοπές του στη θαλαμηγό της οικογένειας Παναγοπούλου.


"Η δική μας ιδεολογία είναι πιο κοντά σε αυτά που είπε ο Χριστός."
Τσίπρας.
"Αυτά που υπόσχεσαι ούτε ο Χριστός δεν μπορεί να τα κάνει..."

Επιστρατευτηκε ο Χριστος?? Δυσκολα εε;;

Τσίπρας: η ιδεολογία μας είναι κοντά στον Χριστό.
Και πιο προχωρημένη, Αλέξη μου:
Ο Χριστός ήθελε 50% φορολογία (ο έχων 2 χιτώνες να δίνει τον 1), εσείς 70%.
Ο Χριστός βόλεψε 2-3 φίλους, πχ Λάζαρο, εσείς όλους.
Ο Χριστός βάδιζε μόνος πάνω στο νερό, εσείς με ολόκληρο κότερο
"H δική μας ιδεολογία πιο κοντά στα όσα είπε ο Χριστός..." Μετά την Φώτιση του Σαούλ και την εξέλιξή του ως ο Απόστολος των Εθνών, ήρθε άλλο ένα - προεκλογικό έστω - ΘΑΥΜΑ.. Θαυμάτων! Αλληλούια...Σήμερα συγκρίνεται με τον Χριστός. Από του χρόνου το Πάσχα θα λέμε «Χριστός Αλέξη!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου