Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Επιμένει ο Κοτζιάς να χαρακτηρίζει «φασίστες» όσους τον αποδοκίμασαν στο Μόναχο


Με ανάρτηση του στο
Twitter o κ. Κοτζιάς αναφέρει ότι οι παρευρισκόμενοι που τον αποδοκίμασαν ήταν φασίστες και απομονώθηκαν από τους υπόλοιπους θεατές.
   
Επιμένει να χαρακτηρίζει ακροδεξιούς και φασίστες όσους διαφώνησαν με την Συμφωνία των Πρεσπών στο Μόναχο ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.
Με ανάρτηση του στο Twitter o κ. Κοτζιάς αναφέρει ότι οι παρευρισκόμενοι που τον αποδοκίμασαν ήταν φασίστες και απομονώθηκαν από τους υπόλοιπους θεατές.
Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Μόναχο για την ελληνική εξωτερική πολιτική και τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο κ. Κοτζιάς βγήκε εκτός εαυτού μετά τις αποδοκιμασίες συγκεκριμένης ομάδας και δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «ακροδεξιούς, φασισταριά, χουντικούς» όσους διαφωνούσαν μαζί τους. Μάλιστα χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως «άκου χουντικέ» και «βούλωσέ το και άκου, εγώ δεν φοβήθηκα το Στρατοδικείο στα 17 μου, θα φοβηθώ εσένα».
Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Μακεδόνων Μονάχου και Περιχώρων κάνει λόγο για απειλές, γιουχαρίσματα και σπρωξίματα από παρευρισκόμενους στην εκδήλωση οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως «η πάγια τακτική του κυβερνώντος κόμματος της «αλλαζονικής φασιστοποίησης» όλων των διαφωνούντων επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου