Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 5 Μαΐου 2019

Παραιτήθηκε από Πρωτοσύγκελος ο Επίσκοπος Φασιανής Αντώνιος


Tου Θεόδωρου Καλμούκου


Ο Επίσκοπος Φασιανής κ. Αντώνιος, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Φωτογραφία: Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

ΒΟΣΤΩΝΗ.- Παραιτήθηκε από τη θέση του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής ο Επίσκοπος Φασιανής Αντώνιος, λίγες μόλις ώρες έπειτα που έγινε γνωστή η παραίτηση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου. Το απόγευμα του Σαββάτου έστειλε επιστολή στους ιερείς της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Νέας Υόρκης, πληροφορώντας τους για την απόφαση του να εγκαταλείψει τα καθήκοντα του Πρωτοσυγκέλου, ενώ θα αφοσιωθεί στην αποπεράτωση του νέου Οίκου Ευγηρίας του Αγίου Μιχαήλ.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου