Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 5 Μαΐου 2019

Παραιτήθηκε από Πρωτοσύγκελος ο Επίσκοπος Φασιανής Αντώνιος


Tου Θεόδωρου Καλμούκου


Ο Επίσκοπος Φασιανής κ. Αντώνιος, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Φωτογραφία: Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

ΒΟΣΤΩΝΗ.- Παραιτήθηκε από τη θέση του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής ο Επίσκοπος Φασιανής Αντώνιος, λίγες μόλις ώρες έπειτα που έγινε γνωστή η παραίτηση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου. Το απόγευμα του Σαββάτου έστειλε επιστολή στους ιερείς της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Νέας Υόρκης, πληροφορώντας τους για την απόφαση του να εγκαταλείψει τα καθήκοντα του Πρωτοσυγκέλου, ενώ θα αφοσιωθεί στην αποπεράτωση του νέου Οίκου Ευγηρίας του Αγίου Μιχαήλ.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου