Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Συμπληρώνουμε 10 χρόνια – 10 years paneliakos.com

Στις 19 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα μας συμπληρώνει 10 χρόνια. Κοντά ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες (1,600,000) έχουν μπει στην ιστοσελίδα μας.

Σας ευχαριστούμε για την συντροφιά σας και την συμπαράσταση. Τις ευχές σας και τα μηνύματα μπορείτε να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση paneliakos@aol.com.

Μη ξεχνάτε, για παράπονα… η προθεσμία τελείωσε χθες.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2020

Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

Ο πρώτος κινηματογράφος με κρεβάτια στις αίθουσές τουΠόσοι από εσάς δεν θα θέλατε να απολαμβάνετε τις ταινίες στο σινεμά ξαπλωμένοι και αραχτοί σε ένα αναπαυτικό κρεβάτι με μαξιλάρια, σαν να βρίσκεστε στο σπίτι σας;
Οι λάτρεις του σινεμά στην Ελβετία, εδώ και δύο μέρες έχουν ακόμη έναν λόγο για να παρακολουθούν τις νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και όχι στην οθόνη του σπιτιού τους. Ο λόγος; Μία ολοκαίνουρια αίθουσα με αναπαυτικά διπλά κρεβάτια και μαξιλάρια στον κινηματογράφο Pathe, που προσφέρει μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες της.
Η αίθουσα ονομάζεται «VIP Bedroom» και αποτελείται από 11 διπλά κρεβάτια με μαξιλάρια και κομοδίνα, για ακόμη περισσότερη σπιτική ατμόσφαιρα. Τα σεντόνια αλλάζονται πριν από κάθε προβολή, ενώ σε όσους επιθυμούν παρέχονται και παντόφλες.
Η τιμή του εισιτήριου στη συγκεκριμένη αίθουσα ανέρχεται στα 48,50 δολάρια και συμπεριλαμβάνει φαγητό και ποτό, βάφλες και κρέπες.
Η φιλοσοφία του κινηματογράφου είναι να παρέχει μια άνετη εμπειρία στους επισκέπτες του, καθώς εκτός από την αίθουσα με τα κρεβάτια διαθέτει και μία ακόμη με διπλούς καναπέδες, καθώς και μία αίθουσα- παιδότοπο με πουφ, τσουλήθρα και πάρκο για τους μικρούς κινηματογραφόφιλους.
Πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου