Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 21 Μαΐου 2019

Ο πρώτος κινηματογράφος με κρεβάτια στις αίθουσές τουΠόσοι από εσάς δεν θα θέλατε να απολαμβάνετε τις ταινίες στο σινεμά ξαπλωμένοι και αραχτοί σε ένα αναπαυτικό κρεβάτι με μαξιλάρια, σαν να βρίσκεστε στο σπίτι σας;
Οι λάτρεις του σινεμά στην Ελβετία, εδώ και δύο μέρες έχουν ακόμη έναν λόγο για να παρακολουθούν τις νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και όχι στην οθόνη του σπιτιού τους. Ο λόγος; Μία ολοκαίνουρια αίθουσα με αναπαυτικά διπλά κρεβάτια και μαξιλάρια στον κινηματογράφο Pathe, που προσφέρει μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες της.
Η αίθουσα ονομάζεται «VIP Bedroom» και αποτελείται από 11 διπλά κρεβάτια με μαξιλάρια και κομοδίνα, για ακόμη περισσότερη σπιτική ατμόσφαιρα. Τα σεντόνια αλλάζονται πριν από κάθε προβολή, ενώ σε όσους επιθυμούν παρέχονται και παντόφλες.
Η τιμή του εισιτήριου στη συγκεκριμένη αίθουσα ανέρχεται στα 48,50 δολάρια και συμπεριλαμβάνει φαγητό και ποτό, βάφλες και κρέπες.
Η φιλοσοφία του κινηματογράφου είναι να παρέχει μια άνετη εμπειρία στους επισκέπτες του, καθώς εκτός από την αίθουσα με τα κρεβάτια διαθέτει και μία ακόμη με διπλούς καναπέδες, καθώς και μία αίθουσα- παιδότοπο με πουφ, τσουλήθρα και πάρκο για τους μικρούς κινηματογραφόφιλους.
Πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου