Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Ο πρώτος κινηματογράφος με κρεβάτια στις αίθουσές του



Πόσοι από εσάς δεν θα θέλατε να απολαμβάνετε τις ταινίες στο σινεμά ξαπλωμένοι και αραχτοί σε ένα αναπαυτικό κρεβάτι με μαξιλάρια, σαν να βρίσκεστε στο σπίτι σας;
Οι λάτρεις του σινεμά στην Ελβετία, εδώ και δύο μέρες έχουν ακόμη έναν λόγο για να παρακολουθούν τις νέες ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες και όχι στην οθόνη του σπιτιού τους. Ο λόγος; Μία ολοκαίνουρια αίθουσα με αναπαυτικά διπλά κρεβάτια και μαξιλάρια στον κινηματογράφο Pathe, που προσφέρει μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες της.
Η αίθουσα ονομάζεται «VIP Bedroom» και αποτελείται από 11 διπλά κρεβάτια με μαξιλάρια και κομοδίνα, για ακόμη περισσότερη σπιτική ατμόσφαιρα. Τα σεντόνια αλλάζονται πριν από κάθε προβολή, ενώ σε όσους επιθυμούν παρέχονται και παντόφλες.
Η τιμή του εισιτήριου στη συγκεκριμένη αίθουσα ανέρχεται στα 48,50 δολάρια και συμπεριλαμβάνει φαγητό και ποτό, βάφλες και κρέπες.
Η φιλοσοφία του κινηματογράφου είναι να παρέχει μια άνετη εμπειρία στους επισκέπτες του, καθώς εκτός από την αίθουσα με τα κρεβάτια διαθέτει και μία ακόμη με διπλούς καναπέδες, καθώς και μία αίθουσα- παιδότοπο με πουφ, τσουλήθρα και πάρκο για τους μικρούς κινηματογραφόφιλους.
Πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου