Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 12 Μαΐου 2019

Νέο ξεκίνημα

Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2019

Η παμψηφεί εκλογή στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο της Αμερικής, του μέχρι τώρα Μητροπολίτη Προύσης Ελπιδοφόρου, σηματοδοτεί ακριβώς την ετυμολογική απήχηση του ονόματός του, δηλαδή να τολμήσουν η Αρχιεπισκοπή και η Ομογένεια να ελπίσουν ξανά. Είναι αναμφίβολα μεγάλη υπόθεση η επαναπόκτηση της ελπίδας και της προοπτικής, την οποία ελπίζεται ότι θα κομίσει ο καινούργιος Αρχιεπίσκοπος διότι η διαδρομή του μέχρι αυτή τη στιγμή αυτό ακριβώς συμμαρτυρεί ότι είναι «ποιητής καλών έργων». Διαβάστε με προσοχή το βιογραφικό του και θα κατανοήσετε εναργέστερα αυτό που λέγω.

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η Εκκλησία μας στην Αμερική βρέθηκε για πρώτη φορά στο σημερινό της κατάντημα, μιλούμε για ολοκληρωτική καθίζηση ή κυριολεκτική πτώχευση οικονομική, διοικητική, εκπαιδευτική, πνευματική. Δεν έχει νόημα να απαριθμήσω για μία ακόμα φορά τα επί μέρους ερείπια που μας αφήνει κληρονομιά ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος. Αλλωστε από πού να αρχίσει κανείς και πού να τελειώσει; Ακόμα μέχρι και την τελευταία στιγμή αποπειράθηκε να παράσχει πράγματα στη Φλόριδα, ανεπιτυχώς βέβαια, αντί να αποχαιρετήσει τους παρευρεθέντες και να τους συστήσει να παραιτηθούν. Φτάνει τόσα χρόνια τα όσα έκαναν, τα επωδύνως γνωστά τόσο στις συνεδριάσεις του Αρχιεπισκοπικού Συμβουλίου, όσο και στις Κληρικολαϊκές Συνελεύσεις, με πιο πρόσφατη εκείνη την τραγελαφική του περασμένου Ιουλίου στη Βοστώνη. Φτάνει πια. Τώρα είναι το ξημέρωμα μιας άλλης μέρας. Το νέο ξεκίνημα στο οποίο οφείλουν να συμπορευθούν όσοι αγαπούν την Εκκλησία και την Ομογένεια.

Θ.Κ. Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου