Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

Σοβαρό επισιτιστικό πρόβλημα έχει πλέον η Βόρεια Κορέα…

…έχοντας μειώσει τις μερίδες φαγητού στα 300 γραμμάρια ανά άτομο, καθώς η χώρα βιώνει τη χειρότερη συγκομιδή αγαθών και σοδειάς την τελευταία δεκαετία. Τα Ηνωμένα Έθνη δηλώνουν ότι το 40% του πληθυσμού είναι χρόνια υποσιτισμένο και δεν έχει προμήθειες μέχρι την επόμενη συγκομιδή, με τις πιο πολλές οικογένειες να καταναλώνουν πρωτεΐνη μόνο λίγες φορές τον χρόνο. Ο εκπρόσωπος του Παγκοσμίου Επισιτιστικού Προγράμματος (WFP) προειδοποίησε ότι η χώρα μπορεί να αντιμετωπίσει λιμό σε μερικούς μήνες ή τα επόμενα χρόνια. Ας μην ξεχνάμε ότι στα μέσα της δεκαετίας του 1990 ένας άλλος λιμός υπολογίζεται ότι σκότωσε τρία εκατομμύρια ανθρώπους. Εκπρόσωπος των ΗΠΑ δήλωσε ότι η Βόρεια Κορέα θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ανθρώπων αν δεν χρησιμοποιούσε τα κρατικά κονδύλια για να προωθήσει το παράνομο πρόγραμμα πυρηνικών όπλων που διαθέτει. Οι εκτιμήσεις για την παραγωγή σιταριού και κριθαριού μέχρι το τέλος του 2019 είναι ανησυχητικές και λόγω οικονομικών κυρώσεων που υπόκειται η χώρα για τις πυρηνικές της δραστηριότητες εκτιμάται ότι ο λιμός είναι «ante portas». Φυσικά, όπως πάντα, το μάρμαρο θα πληρώσει αυτός που ουσιαστικά δεν φταίει, ο κόσμος.

Πηγή: ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου