Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

Σοβαρό επισιτιστικό πρόβλημα έχει πλέον η Βόρεια Κορέα…

…έχοντας μειώσει τις μερίδες φαγητού στα 300 γραμμάρια ανά άτομο, καθώς η χώρα βιώνει τη χειρότερη συγκομιδή αγαθών και σοδειάς την τελευταία δεκαετία. Τα Ηνωμένα Έθνη δηλώνουν ότι το 40% του πληθυσμού είναι χρόνια υποσιτισμένο και δεν έχει προμήθειες μέχρι την επόμενη συγκομιδή, με τις πιο πολλές οικογένειες να καταναλώνουν πρωτεΐνη μόνο λίγες φορές τον χρόνο. Ο εκπρόσωπος του Παγκοσμίου Επισιτιστικού Προγράμματος (WFP) προειδοποίησε ότι η χώρα μπορεί να αντιμετωπίσει λιμό σε μερικούς μήνες ή τα επόμενα χρόνια. Ας μην ξεχνάμε ότι στα μέσα της δεκαετίας του 1990 ένας άλλος λιμός υπολογίζεται ότι σκότωσε τρία εκατομμύρια ανθρώπους. Εκπρόσωπος των ΗΠΑ δήλωσε ότι η Βόρεια Κορέα θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ανθρώπων αν δεν χρησιμοποιούσε τα κρατικά κονδύλια για να προωθήσει το παράνομο πρόγραμμα πυρηνικών όπλων που διαθέτει. Οι εκτιμήσεις για την παραγωγή σιταριού και κριθαριού μέχρι το τέλος του 2019 είναι ανησυχητικές και λόγω οικονομικών κυρώσεων που υπόκειται η χώρα για τις πυρηνικές της δραστηριότητες εκτιμάται ότι ο λιμός είναι «ante portas». Φυσικά, όπως πάντα, το μάρμαρο θα πληρώσει αυτός που ουσιαστικά δεν φταίει, ο κόσμος.

Πηγή: ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου