Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Ξανακάνει εκλογές στην Κωνσταντινούπολη

Τρίτη, 7 Μαΐου, 2019
Το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο (YSK) αποφάσισε τη Δευτέρα την επανάληψη των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη, δεχόμενο την προσφυγή του κυβερνώντος κόμματος, σύμφωνα με εκπρόσωπο του AKP.

Το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο (YSK) αποφάσισε σήμερα την επανάληψη των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη, δεχόμενο την προσφυγή του κυβερνώντος κόμματος, σύμφωνα με εκπρόσωπο του AKP.
Στις 23 Ιουνίου οι κάλπες
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) στο Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο (YSK), Recep Özel οι κάλπες στην Κωνσταντινούπολη θα στηθούν στις 23 Ιουνίου.
Νέες έρευνες για παρατυπίες
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν άφησε το Σάββατο σαφώς να εννοηθεί ότι τάσσεται υπέρ της επανάληψης των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη όπου νικητής αναδείχθηκε ο Εκρέμ Ιμάμογλου υποψήφιος του κυριότερου αντιπολιτευόμενου Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP).
Προ ημερών Τούρκοι εισαγγελείς ξεκίνησαν 32 διαφορετικές έρευνες για φερόμενες παρατυπίες στις δημοτικές εκλογές του Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με δικαστικές πηγές του πρακτορείου Anadolu.
Στις εκλογές της 31ης Μαρτίου, εκατομμύρια Τούρκοι ψηφοφόροι προσήλθαν στις κάλπες για να εκλέξουν δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και άλλους αξιωματούχους για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Ο Εκρέμ Ιμάμογλου του αντιπολιτευόμενου Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) ανέλαβε επισήμως την εξουσία ως δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης. Ωστόσο, το AKP δεν σταμάτησε να διατυπώνει νομικές ενστάσεις για την εκλογή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου