Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος θα έχει τηλεδιάσκεψη με τους ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αμερικής


Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2019Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος (AP Photo/Lefteris Pitarakis)

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος θα έχει τηλεφωνική συνδιάσκεψη και συνομιλία με όλους τους ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, συμπεριλαμβανομένων και των συνταξιούχων, την Πέμπτη 16 Μαΐου, στη 1 μ.μ. ώρα Νέας Υόρκης.
Τους ιερείς ενημέρωσε με e-mail ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος, Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος.
Στην επιστολή του, ο κ. Μεθόδιος ανάμεσα στα άλλα αναφέρει πως «ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος ανυπομονεί να επικοινωνήσει με τον αγαπητό και σεβαστό κλήρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, να τους δώσει την ευλογία του και να ακούσει -όσο είναι δυνατόν- τις ελπίδες και τα ενδιαφέροντα των κληρικών».
Ο Μητροπολίτης Μεθόδιος τονίζει ακόμα, πως «η τηλεδιάσκεψη είναι μόνο για τους κληρικούς, και αντανακλά την αφοσίωση και την εκτίμηση που έχει γι’ αυτούς και την υπηρεσία στη Μητέρα Εκκλησία και την Αρχιεπισκοπή Αμερικής».
Στο τέλος της επιστολής παραθέτει τους σχετικούς τηλεφωνικούς αριθμούς, καθώς επίσης και τους απαραίτητους κωδικούς για τη σύνδεσή τους.
Υπογραμμίζεται ότι κάτι τέτοιο γίνεται για πρώτη φορά στα εκκλησιαστικά ιστορικά χρονικά της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, που εκλεγμένος Αρχιεπίσκοπος επιθυμεί να επικοινωνήσει άμεσα τηλεφωνικώς με όλους τους ιερείς ανά την επικράτεια της Αρχιεπισκοπής.
Αυτό δηλώνει την ξεχωριστή σχέση αγάπης, εκτίμησης και συνεργασίας που εγκαινιάζει ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος με τους ιερείς. Ιδιαίτερη εντύπωση προξένησε το γεγονός ότι συμπεριελήφθησαν και οι συνταξιούχοι ιερείς.
Οπως ήδη έχει γράψει ο «Εθνικός Κήρυκας», η ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου έχει ορισθεί να γίνει το Σάββατο 22 Ιουνίου στον Αρχιεπισκοπικό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Νέας Υόρκης από τον Μητροπολίτη Γερμανίας Αυγουστίνο, εκπρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου