Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος θα έχει τηλεδιάσκεψη με τους ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αμερικής


Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2019Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος (AP Photo/Lefteris Pitarakis)

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος θα έχει τηλεφωνική συνδιάσκεψη και συνομιλία με όλους τους ιερείς της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, συμπεριλαμβανομένων και των συνταξιούχων, την Πέμπτη 16 Μαΐου, στη 1 μ.μ. ώρα Νέας Υόρκης.
Τους ιερείς ενημέρωσε με e-mail ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος, Μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος.
Στην επιστολή του, ο κ. Μεθόδιος ανάμεσα στα άλλα αναφέρει πως «ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος ανυπομονεί να επικοινωνήσει με τον αγαπητό και σεβαστό κλήρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, να τους δώσει την ευλογία του και να ακούσει -όσο είναι δυνατόν- τις ελπίδες και τα ενδιαφέροντα των κληρικών».
Ο Μητροπολίτης Μεθόδιος τονίζει ακόμα, πως «η τηλεδιάσκεψη είναι μόνο για τους κληρικούς, και αντανακλά την αφοσίωση και την εκτίμηση που έχει γι’ αυτούς και την υπηρεσία στη Μητέρα Εκκλησία και την Αρχιεπισκοπή Αμερικής».
Στο τέλος της επιστολής παραθέτει τους σχετικούς τηλεφωνικούς αριθμούς, καθώς επίσης και τους απαραίτητους κωδικούς για τη σύνδεσή τους.
Υπογραμμίζεται ότι κάτι τέτοιο γίνεται για πρώτη φορά στα εκκλησιαστικά ιστορικά χρονικά της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, που εκλεγμένος Αρχιεπίσκοπος επιθυμεί να επικοινωνήσει άμεσα τηλεφωνικώς με όλους τους ιερείς ανά την επικράτεια της Αρχιεπισκοπής.
Αυτό δηλώνει την ξεχωριστή σχέση αγάπης, εκτίμησης και συνεργασίας που εγκαινιάζει ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος με τους ιερείς. Ιδιαίτερη εντύπωση προξένησε το γεγονός ότι συμπεριελήφθησαν και οι συνταξιούχοι ιερείς.
Οπως ήδη έχει γράψει ο «Εθνικός Κήρυκας», η ενθρόνιση του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου έχει ορισθεί να γίνει το Σάββατο 22 Ιουνίου στον Αρχιεπισκοπικό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Νέας Υόρκης από τον Μητροπολίτη Γερμανίας Αυγουστίνο, εκπρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου