Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ενας νέος στην πολιτική σκηνή. Ο Λευτέρης Βαρουξής για την Ευρωβουλή



Συγκινητική, δυναμική, ενθουσιώδης η παρουσία του κόσμου στην ομιλία του Λευτέρη Βαρουξή στους ετεροδημότες της Αθήνας

Στηρίζουμε τον δικό μας άνθρωπο

  • Την Κυριακή στον Πύργο, παρουσία του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, η κεντρική , με ισχυρό συμβολισμό, ομιλία του πριν το κρίσιμο «στοίχημα» των ευρωεκλογών
Σε μία προεκλογική συγκέντρωση άνευ προηγουμένου, πλήθος Ηλείων ετεροδημοτών που μένουν στην Αθήνα βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης δίπλα στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Λευτέρη Βαρουξή.
Η ομιλία του,-  σε μια ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα – είχε την οργάνωση και την προετοιμασία μιας εκδήλωσης υψηλών προδιαγραφών , από αυτές που σπάνια ζούμε. Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου “President” η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική, ενώ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ηλείου υποψήφιου, οι καλεσμένοι διέκοπταν τακτικά, χειροκροτώντας παρατεταμένα.
Ανθρώπινος αλλά και βαθιά πολιτικός ήταν ο λόγος του κ. Βαρουξή ,  που εμφανώς συγκινημένος για την μεγαλειώδη συγκέντρωση, παρουσίασε το όραμά του, μια πρόταση ανάπτυξης, προοπτικής και ελπίδας, « για όλους  και όχι για τους λίγους» τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής.
« Η επόμενη μέρα δεν πρέπει να έχει χρώματα , πρέπει να απομονώσουμε αυτά που μας χωρίζουν και να προτάξουμε αυτά που μας ενώνουν. Αισθάνομαι ότι μπορώ να εκφράσω, να εκπροσωπήσω όλους τους Έλληνες, χωρίς διακρίσεις. Ποτέ δεν έκρυψα τί πιστεύω και ποιά είναι η πολιτική μου προέλευση. Θα ήταν άλλωστε απόλυτα υποκριτικό. Από εκεί και πέρα όμως οφείλουμε να λειτουργούμε με τρόπο που υπερβαίνει κόμματα και περιχαρακώσεις . Να ενώνουμε δυνάμεις και να μην υποκύπτουμε στις σειρήνες του διχασμού ή του μίσους».
«Η Νέα Δημοκρατία –τόνισε ο κ. Βαρουξής -καλεί δίπλα της όλους τους Έλληνες, όποια πολιτική τοποθέτηση κι αν είχαν αυτοί στο παρελθόν».
«Οι Έλληνες είμαστε λίγοι για να είμαστε διχασμένοι» τόνισε με νόημα και συνέχισε.
« Η παράταξή μας ανοίγει τις πόρτες της σε όλους τους πολίτες και το μυαλό της σε κάθε γόνιμη ιδέα. Στις μάχες που έρχονται, καλούμε σε συστράτευση όλες τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις της πατρίδας μας.
Το 2019 θα είναι η χρονιά που θα γυρίσουμε σελίδα. Θα είναι η χρονιά που, όλοι μαζί ενωμένοι, θα ξαναγράψουμε ιστορία. Τη δική μας ιστορία. Από αυτόν τον αγώνα δεν θα περισσεύει κανένας. Θα είμαστε όλοι μαζί… θα αγωνιστούμε για το δικό μας μέλλον , για το  μέλλον της περιφέρειας μας , για το μέλλον της Πελοποννήσου, για το μέλλον της χώρας μας , για το μέλλον του τόπου μας και των ανθρώπων του».
Ο κ. Βαρουξής έκανε ειδική αναφορά για το ρόλο όλων όσων ζουν μακριά από το γενέθλιο τόπο τους , υπογραμμίζοντας ότι όλοι αυτοί αποτελούν μία μεγάλη δύναμη έμπνευσης και στήριξης της  Ηλείας.
Μετά το πέρας της ομιλίας  όλοι οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να ανταλλάξουν προσωπικά χειραψίες με τον Βαρουξή και να εκδηλώσουν την αγάπη τους και την στήριξή τους.
Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε με μοναδικό τρόπο   ο ανεξάντλητος έγκριτος δημοσιογράφος Γιάννης Τζανετάκος.
Πέρα από την μαζική συμμετοχή Ηλείων ξεχώρισε η παρουσία κορυφαίων προσωπικοτήτων της πολιτικής, πνευματικής, πολιτιστικής, επιχειρηματικής  και οικονομικής ζωής της πρωτεύουσας.

Το «παρών» έδωσαν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο πρώην υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κώστας Τζαβάρας, οι πρώην υπουργοί Βασίλης Κοντογιαννόπουλος, Γιάννης Ανδριανός, Γιώργος Κοντογιάννης, Γιώργος Βλάχος, η τ. βουλευτής Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ο πολιτευτής Θόδωρος Βλαγκούλης , το μέλος της Εθνικής αντιπροσωπείας στην Ευρωπαϊκή επιτροπή περιφερειών Σπύρος Σπυρίδων, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Δημοσιογράφων 
Θανάσης Παπανδρόπουλος, ο ιδρυτής της Μηχανικής Πρόδρομος Εμφιετζόγλου,  ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας Κωστας  Λεβέντης , ο πρόεδρος της ένωσης Συνταξιούχων Βουλευτών Κώστας Πυλαρινός, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β3 Αττικής Χρήστος Σούλης, ο πρόεδρος του δημοτικού  συμβουλίου Ήλιδας Ανδρέας Νικολακόπουλος , η πρώην αναπληρώτρια γραμματέας δημοσίων σχέσεων κοινωνίας κόμματος Αριστέα Παπαδοπούλου ,  το στέλεχος της Ν.Δ και δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος καθώς και υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι,  γεγονός που αποδεικνύει την ακτινοβολία της προσωπικότητας του Λευτέρη Βαρουξή.
Την τελευταία, με ισχυρό συμβολισμό,  ομιλία του πριν το κρίσιμο «στοίχημα» των ευρωεκλογών ο κ. Βαρουξής θα την κάνει στον Πύργο την Κυριακή 19 Μάη στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Θεματικού Πάρκου Ξυστρή, παρουσία του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου