Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

«Προεδρική» εμφάνιση ετοιμάζει ο Μπάιντεν σε ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση στη Φιλαδέλφεια

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ενώ οι υπόλοιποι διεκδικητές του προεδρικού χρίσματος των Δημοκρατικών αναζητούν τρόπους για να ανακόψουν την θετική δυναμική της προεκλογικής του εκστρατείας, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα πραγματοποιήσει σήμερα μία προεδρικού τύπου προεκλογική εμφάνιση στη Φιλαδέλφεια,
Ο 76χρονος Μπάιντεν θέλει να κάνει ξεκάθαρο τον πολιτικό του στόχο: να είναι ο προεδρικός υποψήφιος των Δημοκρατικών, που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πρόεδρο Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του 2020.
Η ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ επί Ομπάμα θα πραγματοποιηθεί στην Φιλαδέλφεια, όπου κι έχει οργανώσει το αρχηγείο της προεκλογικής του εκστρατείας, δηλώνοντας την πολιτική σπουδαιότητα που έχει η Πενσιλβάνια για τους Δημοκρατικούς, στις προεδρικές εκλογές του 2020.
Ο πρόεδρος Τραμπ είχε κερδίσει την Χίλαρι Κλίντον με μικρή διαφορά στην αναφερόμενη πολιτεία το 2016.
Με την είσοδό του στην προεκλογική κούρσα των Δημοκρατικών, ο Τζο Μπάιντεν έχει σε μεγάλο βαθμό αγνοήσει τους άλλους 23 διεκδικητές του προεδρικού χρίσματος για το Δημοκρατικό Κόμμα, καθώς στρέφει τα προεκλογικά πυρά του κυρίως, κατά των Ρεπουμπλικάνων.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου