Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 12 Μαΐου 2019

ΗΑΕ: «Επιχείρηση σαμποτάζ» σε τέσσερα εμπορικά πλοία καταγγέλλει το ΥΠΕΞ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Τέσσερα εμπορικά σκάφη έγιναν στόχος «επιχειρήσεων σαμποτάζ» κοντά στα χωρικά ύδατα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, που μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων WAM, το επεισόδιο σημειώθηκε κοντά στο εμιράτο Φουτζέιρα, έναν από τους μεγαλύτερους λιμένες ανεφοδιασμού στον κόσμο, που βρίσκεται ακριβώς έξω από το Στενό του Χορμούζ, ένα ζωτικής σημασίας πέρασμα για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο της περιοχής.
Το ΥΠΕΞ των ΗΑΕ χαρακτήρισε «επικίνδυνη εξέλιξη» τις επιχειρήσεις σαμποτάζ εναντίον εμπορικών σκαφών και την έκθεση των πληρωμάτων τους σε κίνδυνο.
Η ένταση κορυφώνεται στην περιοχή, μετά και την ανάπτυξη αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων - μεταξύ άλλων και ενός αεροπλανοφόρου - στη Μέση Ανατολή, σε απάντηση για τις «ξεκάθαρες ενδείξεις» απειλών από το Ιράν, όπως καταγγέλλει o Λευκός Οίκος.
Το υπουργείο δεν διευκρίνισε τι είδους σαμποτάζ ήταν αυτό που έγινε, λέγοντας μόνο ότι έχει ξεκινήσει έρευνα, σε συντονισμό με διεθνείς οργανισμούς. Από το επεισόδιο δεν προκλήθηκε διαρροή καυσίμων στη θάλασσα.
Νωρίτερα, η κυβέρνηση της Φουτζέιρα διέψευσε μέσω του Twitter ότι σημειώθηκαν εκρήξεις στο λιμάνι, τονίζοντας ότι λειτουργεί κανονικά. Ο ιστότοπος του ιρανικού τηλεοπτικού καναλιού Press TV, επικαλούμενος το λιβανέζικο κανάλι Mayadeen, είχε αναφέρει ότι επτά δεξαμενόπλοια δέχτηκαν επίθεση στο συγκεκριμένο λιμάνι.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου