Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος είχε τηλεδιάσκεψη με πάνω από 400 ιερείς ανά τις ΗΠΑ

Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2019


Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος. Φωτογραφία Οικουμενικό Πατριαρχείο -Νίκος Μαγγίνας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος συνομίλησε σε τηλεδιάσκεψη επί μία ώρα με τους ιερείς, εν ενεργεία και σε σύνταξη, της Αρχιεπισκοπής ανά τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Συμμετείχαν πάνω από τετρακόσιοι ιερείς από όλες τις πολιτείες της χώρας, οι οποίοι άκουσαν για πρώτη φορά τον νέο Αρχιεπίσκοπο τους, να τους εκφράζει την αγάπη του, το ενδιαφέρον του και την υπόσχεση του ότι θα συμπορευθούν και συνεργασθούν για την προαγωγή του έργου της Εκκλησίας.
«Ημουν ανυπόμονος ειδικά να μιλήσω μαζί σας, τους αγαπημένους και σεβαστούς ιερείς της Ιερής μας Αρχιεπισκοπής, καθώς είστε η καρδιά αυτής της ζωτικής Επαρχίας του Οικουμενικού Θρόνου. Ηθελα να σας καταστήσω γνωστό, προσωπικά, ότι η καρδιά και το μυαλό μου είναι βαθιά συγκεντρωμένο στην ευημερία σας, την ευημερία των οικογενειών σας, και τις ενορίες σας…».
«Αν και η υπηρεσία μου στην Εκκλησία της Αμερικής μόλις ξεκινά τώρα, η υπηρεσία μας στο Χριστό και την Ιερή Εκκλησία ήταν πάντα ενιαία, μέσω προσευχής, μέσω των εορτασμών μας της Θείας Λειτουργίας και μέσω της δέσμευσής μας στην ιεροσύνης του Ιησού Χριστού…Νιώθω ότι είμαι ήδη μαζί σας…».
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου