Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος είχε τηλεδιάσκεψη με πάνω από 400 ιερείς ανά τις ΗΠΑ

Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2019


Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος. Φωτογραφία Οικουμενικό Πατριαρχείο -Νίκος Μαγγίνας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος συνομίλησε σε τηλεδιάσκεψη επί μία ώρα με τους ιερείς, εν ενεργεία και σε σύνταξη, της Αρχιεπισκοπής ανά τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Συμμετείχαν πάνω από τετρακόσιοι ιερείς από όλες τις πολιτείες της χώρας, οι οποίοι άκουσαν για πρώτη φορά τον νέο Αρχιεπίσκοπο τους, να τους εκφράζει την αγάπη του, το ενδιαφέρον του και την υπόσχεση του ότι θα συμπορευθούν και συνεργασθούν για την προαγωγή του έργου της Εκκλησίας.
«Ημουν ανυπόμονος ειδικά να μιλήσω μαζί σας, τους αγαπημένους και σεβαστούς ιερείς της Ιερής μας Αρχιεπισκοπής, καθώς είστε η καρδιά αυτής της ζωτικής Επαρχίας του Οικουμενικού Θρόνου. Ηθελα να σας καταστήσω γνωστό, προσωπικά, ότι η καρδιά και το μυαλό μου είναι βαθιά συγκεντρωμένο στην ευημερία σας, την ευημερία των οικογενειών σας, και τις ενορίες σας…».
«Αν και η υπηρεσία μου στην Εκκλησία της Αμερικής μόλις ξεκινά τώρα, η υπηρεσία μας στο Χριστό και την Ιερή Εκκλησία ήταν πάντα ενιαία, μέσω προσευχής, μέσω των εορτασμών μας της Θείας Λειτουργίας και μέσω της δέσμευσής μας στην ιεροσύνης του Ιησού Χριστού…Νιώθω ότι είμαι ήδη μαζί σας…».
Πηγή: Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου