Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Αποθέωση για τον «βασιλιά» Μέσι (3-0)

Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2019

Η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε άλμα πρόκρισης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς νίκησε με 3-0 την Λίβερπουλ. Ο Μέσι ήταν ξανά φανταστικός πετυχαίνοντας δύο γκολ για τους Καταλανούς

Η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε και του Λιονέλ Μέσι έκανε άλμα πρόκρισης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επικράτησε στον πρώτο ημιτελικό της Λίβερπουλ με 3-0.
Ο Μέσι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης καθώς πέτυχε δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του και είναι αυτός που οδήγησε τους Καταλανούς σε μια τεράστια νίκη. Ο Αργεντίνος έδωσε μια μοναδική παράσταση απέναντι στην Λίβερπουλ και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των μπλαουγκράνα στο κατάμεστο Καμπ Νου.
Η Μπαρτσελόνα είχε καλό ξεκίνημα στο ματς και προσπάθησε να αιφνιδιάσει την Λίβερπουλ. Πίεσε στο πρώτο πεντάλεπτο και είχε μια καλή στιγμή, ωστόσο οι «κόκκινοι» κατάφεραν να βρουν τα… πατήματα τους. Η Λίβερπουλ πίεσε πολύ ψηλά στην περιοχή της Μπάρτσα, για να μην επιστρέψει την γρήγορη μεταφορά μπάλας και η τακτική των Άγγλων απέδωσε «καρπούς». Ωστόσο οι Καταλανοί βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν χάρη στην εντυπωσιακή συνεργασία Άλμπα – Σουάρες στο 26’.
Ο πρώτος έκανε την μπαλιά – ξυράφι και ο Ουρουγουανός με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των «κόκκινων». Ο Σουάρες πέτυχε ένα πολύ δύσκολο γκολ κόντρα στην παλιά του ομάδα και μάλιστα το πανηγύρισε έντονα.
Μεγάλη ευκαιρία πάντως για να σκοράρει είχε και η Λίβερπουλ με τον Μανέ, αλλά το σουτ που έκανε ο επιθετικός της Λίβερπουλ από πολύ καλή θέση, έστειλε την μπάλα άουτ.
Αποθέωση για τον Μέσι και 3-0
Η Λίβερπουλ βελτίωσε αισθητά την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Οι κόκκινοι είχαν μάλιστα κάποιες καλές στιγμές αλλά ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα, Τερ Στέγκεν ήταν σ’ ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε.
Τελικά ο Λιονέλ Μέσι πήρε τα πάντα πάνω του και οδήγησε, μέσα σε αποθέωση, την ομάδα του σε μια τεράστια νίκη με 3-0. Και τι δεν έκανε στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπάρτσα.
Αρχικά διπλασίασε τα τέρματα των μπλαουγκράνα στο 75’ και στο 82’ ο Αργεντίνος με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0. Με τη νίκη της αυτή η Μπαρτσελόνα είναι το πολύ μεγάλο φαβορί για πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Μέσι έδωσε ένα ακόμα σόου και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι φώναζαν συνεχώς το όνομα του λατινοαμερικάνου σούπερ σταρ.
Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η Λίβερπουλ είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 85’ για να μειώσει αλλά ο Ράκιτιτς αρχικά έδιωξε πάνω στην γραμμή στο πλασέ του Φιρμίνο κι εν συνεχεία ο Σαλάχ σούταρε στο δοκάρι της Μπαρτσελόνα.
Βέβαια στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού η Μπάρτσα είχε κι αυτή τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχει και τέταρτο γκολ, με αποκορύφωμα την φάση του Ντεμπελέ στο 96’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου