Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019

Sold Out το Dinner GALA της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας

Πέμπτη, 4/4/19


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Οι πληροφορίες μας λένε ότι το επίσημο δείπνο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας είναι πλήρες.  Δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια.  Μόνο εάν υπάρξουν κάποιες ακυρώσεις θα βρείτε εισιτήρια εισόδου!

Πληροφορίες για Επίσημο Δείπνο & Ελληνική Παρέλαση Βοστώνης 2019
Επίσημο Δείπνο Σάββατο, 6 Απριλίου
Θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας του Καθεδρικού Ναού Βοστώνης, 162 Goddard Avenue, Brookline, MA.  6:30μμ δεξίωση, 7:30μμ δείπνο.  Ελάχιστα είναι τα εισιτήρια εισόδου που έχουν μείνει
Υπεύθυνος της βραδιάς: Κώστας Τραβαγιάκης, Παρουσιάστρια: Κέλλυ Πολυχρονίου, καθηγήτρια της έδρας Ελληνικών Σπουδών, Boston University
Θα παραβρεθούν μεταξύ των άλλων:
Συγγενείς του αείμνηστου Κωνσταντίνου Κατσίφα που δολοφονήθηκε στους Βουλιαράτες της Β. Ηπείρου στις 28 Οκτωβρίου, 2018 για να παραλάβουν το Βραβείο Ελευθερίας.
Η Ένωση ΠΑΙΔΕΙΑ όπου γίνεται αναγνώριση για το σπουδαίο λόγο που έχει παίξει για την Ελληνική Γλώσσα και Πολιτισμό σε διάφορα Πανεπιστήμια όπως: University of Connecticut, University of Rhode Island, από τον Σεπτέμβριο στο University of Massachusetts, Bridgewater, και αλλού.
Το δείπνο θα τιμήσει με την παρουσία του ο κ. Δημήτριος Αβραμόπουλος, Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Αξιωματούχοι της Μασσαχουσέτης και Δήμαρχοι
Θα δοθούν 7 υποτροφίες οι οποίες είναι:  Υποτροφία Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων,  Κωνσταντίνου Χιονίδη, 2 Υποτροφίες από το ζεύγος Χάρυ Κατή, Υποτροφία εις μνήμη Ιωάννη Ράμμου, Υποτροφία Εθνικού Κήρυκα, Υποτροφία Συλλόγου Αρκάδων Τριπολιτσά, Βοστώνης.
Ζωντανή Ελληνική Μουσική με τους αδελφούς Κόκορα, την Αγγελική Ψώνη στο τραγούδι, το Σταύρο Παππά στο Κλαρίνο και την Ανδρομάχη σε έκτακτη παρουσίαση με δημοτικά τραγούδια.  Επίσης σε έκτακτη παρουσίαση: Δημήτρης Ξυλούρης στη λύρα, Βασίλης Δραμουντάνης μαντολίνο, τραγούδι.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 6:30 όπου θα αρχίσει η δεξίωση και στις 7:30 το επίσημο δείπνο
Τα λίγα εισιτήρια που υπάρχουν μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Όλγα Φώτου, στον αριθμό τηλεφώνου: 508-728-6983

Παρέλαση
Θα παρελάσουν 60 τμήματα.  Επίσημοι Τελετάρχες:  Η υποκυβερνήτης κ. Πολίτο, Ο Δήμαρχος Βοστώνης κ. Mart Walsh, ο, ο Μητροπολίτης Βοστώνης κ.κ. Μεθόδιος, ο Ευρωπαίως Επίτροπος ιθαγένειας κ. Δημήριος Αβραμόπουλος, ο Γενικό Πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη κ. Στράτος Ευθυμίου.
Τελετάρχες: Οικογένεια Κωνσταντίνου Κατσίφα, καθηγητής Ηλίας Τομάζος από το ΠΑΙΔΕΙΑ,  ο πρώην κυβερνήτης Michael Dukakis, Γερουσιαστές και Βουλευτές, οι Δημάρχοι: Vasilios Samaras, Lowell, William Carpenter Brockton, ο Ελληνικής καταγωγής διοικητής της αστυνομίας του Providence RI, Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Βοστώνης και άλλοι.


Πολιτιστική Εκδήλωση στο Boston Common
Αμέσως μετά την Παρέλαση (περίπου 2:30μμ) στο Κεντρικό Πάρκο της Βοστώνης θα χορέψουν Ελληνικούς χορούς 7 χορευτικά Συγκροτήματα τα οποία είναι:  

Ελληνο-Αμερικάνικη Ακαδημία, Lowell
Το Τμήμα Ευζώνων της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης,  
Υιοί και Θυγατέρες του Μεγάλου Αλεξάνδρου, 
Χορευτικό ης Μητροπόλεως, 
Λύκειο Ελληνίδων
 Χρυσοχωραφίτες του Worcester
Αγίου Σπυρίδωνα Worcester

Πρέπει να δώσουμε όλοι το παρόν και να συμμετέχουμε. 
Τελευταίας στιγμής πληροφορίες στον αριθμό: 978-835-1455

Ζήτω η Επανάσταση του 1821

Ζήτω η Ελλάδα

Ζήτω ο Απανταχού Ελληνισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου