Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Πέθανε ο Μάκης Ζουγανέλης, ιδιοκτήτης του θρυλικού Remezzo της Μυκόνου

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2019


O Μάκης Ζουγανέλης, δημιούργησε το Ρεμέτζο στο παλιό λιμάνι της χώρας της Μυκόνου το 1967 ένα στέκι το οποίο αποτελούσε για τις επόμενες δεκαετίες τον πιο δημοφιλή προορισμό διασκέδασης των επισκεπτών του νησιού των ανέμων

Μία από τις πλέον θρυλικές μορφές της Μυκόνου, ο Μάκης Ζουγανέλης, ο άνθρωπος που δημιούργησε το θρυλικό κλαμπ Ρεμέτζο, από το οποίο πέρασαν πολλές και μεγάλες προσωπικότητες της διεθνούς show biz έφυγε από τη ζωή.
O Μάκης Ζουγανέλης, δημιούργησε το Ρεμέτζο στο παλιό λιμάνι της χώρας της Μυκόνου το 1967 ένα στέκι το οποίο αποτελούσε για τις επόμενες δεκαετίες τον πιο δημοφιλή προορισμό διασκέδασης των επισκεπτών του νησιού των ανέμων.
Ο Μάκης Ζουγανέλης, που τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε αποτραβηχτεί από τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις στο νησί, προτιμούσε να ζει χαλαρά και να μοιράζεται τον χρόνο του μόνο με λίγους καλούς φίλους του στον Άγιο Στέφανο.
Μεγάλο πλήγμα στη ζωή του υπήρξε ο χαμός του αδελφού του, Μίμη, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2010 μέσα στο σπίτι του στην Μύκονο.
Ο Μάκης Ζουγανέλης άφησε την τελευταία του πνοή στην Αθήνα όπου ζούσε τον τελευταίο καιρό μακριά από το νησί που τόσο αγάπησε.
Τα θρυλικά πάρτι στην Μύκονο
Στο παλιό λιμάνι της χώρας της Μυκόνου, το 1967, φτιάχτηκε το στέκι που αποτέλεσε για τις επόμενες δεκαετίες τον πιο δημοφιλή προορισμό όλων εκείνων που επισκέπτονταν το νησί.
Σε αυτόν τον υπέροχο χώρο με την καταπληκτική θέα, απολάμβαναν το ποτό τους μεταξύ των οποίων διάσημοι καλλιτέχνες επιχειρηματίες και και προσωπικότητες όχι μόνον από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων ήταν η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η Όντρεϊ Χέμπορν και πολλοί ακόμη.
Όσο για τα θρυλικά πάρτι που φιλοξενήθηκαν κατά καιρούς στο Ρεμέτζο, άφησαν εποχή. Η σαμπάνια έρεε άφθονη, η χλιδή περίσσευε και το γλέντι κρατούσε μέχρι πρωίας.
Ο Μάκης Ζουγανέλης άφησε την τελευταία του πνοή στην Αθήνα όπου ζούσε τον τελευταίο καιρό μακριά από το νησί που τόσο αγάπησε.
Η κηδεία του θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου