Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Τιμή και Δόξα στους Ήρωες και Ηρωίδες

Thank You to Philhellenes

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019

Απεβίωσε ο Haralambos "Harry" G. Kouris, 84, από το Salem, MassachusettsO Χαράλαμπος Κουρής ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη

του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης.

Γεννήθηκε στο Κάστρο Ηλείας και ήταν γιος της Όλγας Λευκαδίτη και Γεώργιου Κουρή.  Νυμφεύτηκε την Μαρία Κοκκαλιάρη το 1965 και μετακόμεισαν στο Μοντρεαλ του Καναδά, ενώ το 1970 ήρθαν στις ΗΠΑ και εγκαταστάθηκε στο Salem, MA όπου ασχολήθηκε με τα αυτοκίνητα, συνεργείο, αγορές πωλήσεις.
Αφήνει πίσω του την επί 54 χρόνια σύζυγό του Μαρία, την κόρη τους Όλγα, τον γιο του Γεώργιο, σύζυγος αυτού Αγγελική και δύο εγγονές, Εβαλίνα και Ηλέκτρα.  Την αδελφή του Αθανασία Παναγιωτοπούλου, τον αδελφό του Κώστα Κουρή και άλλους συγγενείς στις ΗΠΑ και Ελλάδα.
Η σορός του Χαράλαμπου Κουρή θα τεθεί σε κοινό προσκύνημα αύριο Πέμπτη, 11 Απριλίου 10:00πμ-11:00π στον ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου, 5 Paleologos St., Peabody, MA 01960.  Στις 11:00πμ θα γίνει η εξόδιος ακολουθία.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Πατριώτη Χάρη Κουρή.

Σημείωση: Σήμερα είναι το μνημόσυνο για τον Αντώνη Σιγαλό από το Μόντρεαλ.  Τον καλό αυτό Πατριώτη που συμμετείχε στο Σύλλογο ΕΡΜΗΣ Μόντρεαλ και την Πανηλειακή Ομοσπονδία.  Αιωνία του η Μνήμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου