Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019

Απεβίωσε ο Haralambos "Harry" G. Kouris, 84, από το Salem, MassachusettsO Χαράλαμπος Κουρής ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη

του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης.

Γεννήθηκε στο Κάστρο Ηλείας και ήταν γιος της Όλγας Λευκαδίτη και Γεώργιου Κουρή.  Νυμφεύτηκε την Μαρία Κοκκαλιάρη το 1965 και μετακόμεισαν στο Μοντρεαλ του Καναδά, ενώ το 1970 ήρθαν στις ΗΠΑ και εγκαταστάθηκε στο Salem, MA όπου ασχολήθηκε με τα αυτοκίνητα, συνεργείο, αγορές πωλήσεις.
Αφήνει πίσω του την επί 54 χρόνια σύζυγό του Μαρία, την κόρη τους Όλγα, τον γιο του Γεώργιο, σύζυγος αυτού Αγγελική και δύο εγγονές, Εβαλίνα και Ηλέκτρα.  Την αδελφή του Αθανασία Παναγιωτοπούλου, τον αδελφό του Κώστα Κουρή και άλλους συγγενείς στις ΗΠΑ και Ελλάδα.
Η σορός του Χαράλαμπου Κουρή θα τεθεί σε κοινό προσκύνημα αύριο Πέμπτη, 11 Απριλίου 10:00πμ-11:00π στον ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου, 5 Paleologos St., Peabody, MA 01960.  Στις 11:00πμ θα γίνει η εξόδιος ακολουθία.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Πατριώτη Χάρη Κουρή.

Σημείωση: Σήμερα είναι το μνημόσυνο για τον Αντώνη Σιγαλό από το Μόντρεαλ.  Τον καλό αυτό Πατριώτη που συμμετείχε στο Σύλλογο ΕΡΜΗΣ Μόντρεαλ και την Πανηλειακή Ομοσπονδία.  Αιωνία του η Μνήμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου