Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019

Απεβίωσε ο Haralambos "Harry" G. Kouris, 84, από το Salem, MassachusettsO Χαράλαμπος Κουρής ήταν ένα από τα ιδρυτικά μέλη

του Πανηλειακού Συλλόγου Βοστώνης.

Γεννήθηκε στο Κάστρο Ηλείας και ήταν γιος της Όλγας Λευκαδίτη και Γεώργιου Κουρή.  Νυμφεύτηκε την Μαρία Κοκκαλιάρη το 1965 και μετακόμεισαν στο Μοντρεαλ του Καναδά, ενώ το 1970 ήρθαν στις ΗΠΑ και εγκαταστάθηκε στο Salem, MA όπου ασχολήθηκε με τα αυτοκίνητα, συνεργείο, αγορές πωλήσεις.
Αφήνει πίσω του την επί 54 χρόνια σύζυγό του Μαρία, την κόρη τους Όλγα, τον γιο του Γεώργιο, σύζυγος αυτού Αγγελική και δύο εγγονές, Εβαλίνα και Ηλέκτρα.  Την αδελφή του Αθανασία Παναγιωτοπούλου, τον αδελφό του Κώστα Κουρή και άλλους συγγενείς στις ΗΠΑ και Ελλάδα.
Η σορός του Χαράλαμπου Κουρή θα τεθεί σε κοινό προσκύνημα αύριο Πέμπτη, 11 Απριλίου 10:00πμ-11:00π στον ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου, 5 Paleologos St., Peabody, MA 01960.  Στις 11:00πμ θα γίνει η εξόδιος ακολουθία.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Πατριώτη Χάρη Κουρή.

Σημείωση: Σήμερα είναι το μνημόσυνο για τον Αντώνη Σιγαλό από το Μόντρεαλ.  Τον καλό αυτό Πατριώτη που συμμετείχε στο Σύλλογο ΕΡΜΗΣ Μόντρεαλ και την Πανηλειακή Ομοσπονδία.  Αιωνία του η Μνήμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου