Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Βαθμολογία Euroleague: Οριστικά 6ος ο ΠΑΟ, ΤΕΛΟΣ στον Ολυμπιακό

Παρασκευή, 5 Απριλίου, 2019

Οι Πράσινοι κέρδισαν με 87-67 την Μπούντουτσνοστ, τερμάτισαν στην 6η θέση της Euroleague και στα πλέι οφ θα παίξουν με την Ρεάλ
Βαθμολογία Euroleague: Οριστικά 6ος ο ΠΑΟ, αγωνία στον Ολυμπιακό | tanea.gr
Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του απέναντι στην Μπούντουτσνοστ και με τη νίκη που πέτυχε σφράγισε και τυπικά την πρόκρισή του στα πλέι οφ της Euroleague.
Οι Πράσινοι, χαρίζοντας πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους τους, επικράτησαν στο ΟΑΚΑ με 87-67 της πρωταθλήτριας της Αδριατικής Λίγκας και πήραν ως 6οι το εισιτήριο για την τελική 8άδα. Ως εκ τούτου, η ομάδα του Πιτίνο στα πλέι οφ θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης.
Οι Ισπανοί ξέχωρα από το τι θα γίνει στο ματς που βρίσκεται σε εξέλιξη με την Ζαλγκίρις, θα τερματίσουν στην 3η θέση. Από εκεί και πέρα, τη δεύτερη θέση «κλείδωσε» και τυπικά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία νωρίτερα κέρδισε εντός έδρας με 82-78 την Μπασκόνια. Οι Βάσκοι παρά την ήττα στη Μόσχα, προκρίθηκαν στα πλέι οφ και πλέον περιμένουν να μάθουν σε ποια θέση θα ολοκληρώσουν την κανονική περίοδο. Από εκεί και πέρα, στην 4η θέση τερμάτισε η Αναντολού Εφές, η οποία κέρδισε στην Κωνσταντινούπολη την Αρμάνι με 101-95, αν και ήταν αδιάφορη βαθμολογικά.
Euroleague: Εκτροχιασμός Ολυμπιακού, οριστικά εκτός πλέι οφ
Η Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους νίκησε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη με 93-86 και πέταξε εκτός πλέι οφ τον Ολυμπιακό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου