Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 21 Απριλίου 2019

Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο – Νεκροί εντοπίστηκαν τρεις πεζοπόροι


ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Νεκροί εντοπίστηκαν τρεις πεζοπόροι σε δύσβατη περιοχή στο φαράγγι του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο, που αγνοούνταν από χθες, ενώ άλλος ένας βρέθηκε, έχοντας τις αισθήσεις του.
Από χθες το βράδυ, βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση της Πυροσβεστικής, με 30 πυροσβέστες να έχουν σπεύσει στην περιοχή.
Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, εντοπίστηκε τελικά ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του ενώ σήμερα το πρωί ανασύρθηκαν άλλα δύο άτομα, χωρίς τις αισθήσεις τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, πρόκειται για ένα ζευγάρι από τη Σιγκαπούρη και έναν 40χρονο από την Αθήνα, ο οποίος ήταν βοηθός του εκπαιδευτή.
Το τέταρτο άτομο, το οποίο εντοπίστηκε τραυματισμένο, είναι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο εκπαιδευτής της ομάδας και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου