Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 21 Απριλίου 2019

Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο – Νεκροί εντοπίστηκαν τρεις πεζοπόροι


ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Νεκροί εντοπίστηκαν τρεις πεζοπόροι σε δύσβατη περιοχή στο φαράγγι του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο, που αγνοούνταν από χθες, ενώ άλλος ένας βρέθηκε, έχοντας τις αισθήσεις του.
Από χθες το βράδυ, βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση της Πυροσβεστικής, με 30 πυροσβέστες να έχουν σπεύσει στην περιοχή.
Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, εντοπίστηκε τελικά ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του ενώ σήμερα το πρωί ανασύρθηκαν άλλα δύο άτομα, χωρίς τις αισθήσεις τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, πρόκειται για ένα ζευγάρι από τη Σιγκαπούρη και έναν 40χρονο από την Αθήνα, ο οποίος ήταν βοηθός του εκπαιδευτή.
Το τέταρτο άτομο, το οποίο εντοπίστηκε τραυματισμένο, είναι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο εκπαιδευτής της ομάδας και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου