Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ δεν είναι υποψήφιος για την Αρχιεπισκοπή Αμερικής


Λέτε να έρθει ο Μητροπολίτης Κλεόπας;Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γαλλίας κ. Εμμανουήλ. Φωτογραφία: Μητρόπολη Γαλλίας.

Από την εφημερίδα ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ με αρθρογράφο τον κ. Θεόδωρο Καλμούκο διαβάζουμε:  Ο Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ έπαυσε να συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των υποψηφίων για την Αρχιεπισκοπία Αμερικής, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του «Εθνικού Κήρυκα» από δύο πηγές που επιθυμούν να διατηρηθεί η ανωνυμία τους.
Μέχρι πριν λίγο καιρό ο Μητροπολίτης Εμμανουήλ φερόταν ανάμεσα στους υποψηφίους για την διαδοχή στον Θρόνο της Αρχιεπισκοπής Αμερικής μαζί με τον Μητροπολίτη Προύσης Ελπιδοφόρο.
Ωστόσο, ο ίδιος ο κ. Εμμανουήλ φέρεται να είπε στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ότι δεν θα ενδιαφερόταν για κάτι τέτοιο.
Ο Πατριάρχης ανακοίνωσε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στο τέλος του Εσπερινού στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου κατά την έναρξη του Τριωδίου, πως έπειτα από το Πάσχα η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου θα προβεί σε εκλογές νέων ποιμεναρχών στις Αρχιεπισκοπές Αμερικής, Αγγλίας και Αυστραλίας. Η επόμενη Σύνοδος του Φαναρίου θα συνέλθει από τις 9 έως τις 11 Μαΐου.
Να σημειωθεί ότι είναι πιθανόν ο Πατριάρχης να αλλάξει απόφαση όπως συνηθίζει να κάνει το τελευταίο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου