Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Πάρος και Μήλος στις καλύτερες προτάσεις για διακοπές σε όλο τον κόσμο

Σύμφωνα με το Travel+Leisure»

Στις δέκα καλύτερες προτάσεις για διακοπές σε νησιά σε όλο τον κόσμο συγκαταλέγει την Πάρο και τη Μήλο η διαδικτυακή έκδοση του «Travel+Leisure»
Πάρος και Μήλος στις καλύτερες προτάσεις για διακοπές σε όλο τον κόσμο | tanea.gr
Στις δέκα καλύτερες προτάσεις για διακοπές σε νησιά σε όλο τον κόσμο συγκαταλέγει την Πάρο και τη Μήλο η διαδικτυακή έκδοση του «Travel+Leisure».
Το έγκριτο περιοδικό με απήχηση στο παγκόσμιο ταξιδιωτικό κοινό αναφέρεται στα δύο κυκλαδίτικα νησιά και τα συγκρίνει με τις Μπαχάμες, τις Μαλδίβες και το Μπαλί, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματά τους, δείγμα της διεθνούς αναγνώρισης που έχουν λάβει.
Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω αναφορά: «Είτε εξερευνάτε αρχαία αντικείμενα στην Πάρο είτε είστε με ψαροντούφεκο στο Thunderball Grotto στις Μπαχάμες, τα νησιά αυτά θα σας προσφέρουν αξέχαστες διακοπές. Οι λάτρεις της ηλιοφάνειας θα βρουν κρυστάλλινα νερά και εκπληκτικές ακτές στη Μήλο, ενώ η Πάρος, με την ηρεμία της, κερδίζει τους επισκέπτες που θέλουν να την εξερευνήσουν».
«Μπορεί η Μύκονος να έχει συγκεντρώσει όλη την αγάπη μας, όμως η Μήλος έχει υπέροχες παραλίες και ξεκάθαρα μεγαλύτερη ιστορία» αναφέρει το δημοσίευμα για τη γενέτειρα της Αφροδίτης της Μήλου και προτείνει βόλτες στις κατακόμβες, τα ορυχεία και τα ερείπια του αρχαίου αμφιθέατρου. Το δημοσίευμα συστήνει επίσης την παραλία Τσιγκράδο, ως ένα από τα μέρη που πρέπει να επισκεφτεί κανείς στο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου