Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 6 Απριλίου 2019

Το δάσος της Στροφυλιάς, Ηλείας μετά την πυρκαγιά

«Κρανίου τόπος»
Το δάσος της Στροφυλιάς μετά την πυρκαγιά | tanea.grΣτάχτες, κάπνα και γκρίζο είναι ότι έχει απομείνει από το υπέροχο τοπίο που είχε δημιουργήσει για πολλές δεκαετίες η φύση, μεγάλο μέρος του οποίου έγινε παρανάλωμα του πυρός
Στάχτες, κάπνα και γκρίζο είναι ότι έχει απομείνει από το υπέροχο τοπίο που είχε δημιουργήσει για πολλές δεκαετίες η φύση, μεγάλο μέρος του οποίου έγινε παρανάλωμα του πυρός.
Ο λόγος για το προστατευόμενο δάσος Στροφυλιάς στον νομό Ηλείας, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε πριν από τρία 24ωρα στην περιοχή.
Το δάσος που κοσμούσε την περιοχή της Πελοποννήσου και έφτανε μέχρι την παραλία, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό φυσικό τοπίο, παρέδωσε τη θέση του στις στάχτες, το γκρίζο και την απελπισία.
Η ακούραστη μάχη που έδωσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς ήταν συγκλονιστική, αλλά η μανία της φωτιάς αποδείχθηκε ανυπέρβλητη και καταστροφική.
Μεγάλο ποσοστό του υπέροχου δάσους παραδόθηκε στις φλόγες και τα δέντρα που έφταναν να καλύπτουν τον ουρανό, αρκετά μέτρα πάνω από την επιφάνεια, καλύφθηκαν από στάχτη και αποκαΐδια.
Ο φακός της κάμερας, την επόμενη μέρα της μεγάλης φωτιάς στο προστατευόμενο δάσος της Στροφυλιάς αποτυπώνει το μέγεθος της ανυποπολόγιστης καταστροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου