Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 6 Απριλίου 2019

Το δάσος της Στροφυλιάς, Ηλείας μετά την πυρκαγιά

«Κρανίου τόπος»
Το δάσος της Στροφυλιάς μετά την πυρκαγιά | tanea.grΣτάχτες, κάπνα και γκρίζο είναι ότι έχει απομείνει από το υπέροχο τοπίο που είχε δημιουργήσει για πολλές δεκαετίες η φύση, μεγάλο μέρος του οποίου έγινε παρανάλωμα του πυρός
Στάχτες, κάπνα και γκρίζο είναι ότι έχει απομείνει από το υπέροχο τοπίο που είχε δημιουργήσει για πολλές δεκαετίες η φύση, μεγάλο μέρος του οποίου έγινε παρανάλωμα του πυρός.
Ο λόγος για το προστατευόμενο δάσος Στροφυλιάς στον νομό Ηλείας, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε πριν από τρία 24ωρα στην περιοχή.
Το δάσος που κοσμούσε την περιοχή της Πελοποννήσου και έφτανε μέχρι την παραλία, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό φυσικό τοπίο, παρέδωσε τη θέση του στις στάχτες, το γκρίζο και την απελπισία.
Η ακούραστη μάχη που έδωσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς ήταν συγκλονιστική, αλλά η μανία της φωτιάς αποδείχθηκε ανυπέρβλητη και καταστροφική.
Μεγάλο ποσοστό του υπέροχου δάσους παραδόθηκε στις φλόγες και τα δέντρα που έφταναν να καλύπτουν τον ουρανό, αρκετά μέτρα πάνω από την επιφάνεια, καλύφθηκαν από στάχτη και αποκαΐδια.
Ο φακός της κάμερας, την επόμενη μέρα της μεγάλης φωτιάς στο προστατευόμενο δάσος της Στροφυλιάς αποτυπώνει το μέγεθος της ανυποπολόγιστης καταστροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου