Εξάρχεια: Επίθεση με μαχαίρι σε Εισαγγελέα και Λιμενικούς | tanea.gr
Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκαν στα Εξάρχεια άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι, παρουσία εισαγγελέα, επιχείρησαν να ελέγξουν σπίτι στην οδό Καλλιδρομίου.
Ένας λιμενικός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ συνάδελφός του ξυλοκοπήθηκε. Οι δράστες κατάφεραν δε να κλέψουν τον οπλισμό και από τους δύο λιμενικούς.
Αστυνομικές δυνάμεις διεξάγουν έρευνες για το περιστατικό.
Ειδικότερα, το απόγευμα της Πέμπτης στελέχη της Ασφάλειας του κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι εντόπισαν και συνέλαβαν Ιρακινό, που είχε στην κατοχή του ινδική κάνναβη. Όταν τον ρώτησαν από που την προμηθεύτηκε, υπέδειξε το συγκεκριμένο σπίτι στην Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια.
Όταν έφτασε το επταμελές κλιμάκιο των Λιμενικών παρουσία Εισαγγελέα στο σπίτι, βρήκαν δύο γυναίκες, ζυγαριά ακριβείας και ενάμιση κιλό ινδικής κάνναβης. Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες στο σπίτι υπήρχε και όπλο.
Εξερχόμενοι μαζί με τις δύο γυναίκες από την οικία, δέχτηκαν, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την Αστυνομία, επίθεση από ομάδα 40-50 αντιεξουσιαστών.
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε ελαφρά Λιμενικός, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, ενώ συνάδελφός του ξυλοκοπήθηκε.
Οι δράστες κατάφεραν δε να κλέψουν και τα δυο υπηρεσιακά σακίδια των Λιμενικών στα οποία περιείχαν τον υπηρεσιακό οπλισμό τους.
Επίσης κατά τη διάρκεια της συμπλοκής κατάφερε να ξεφύγει η μια εκ των δύο γυναικών που είχαν συλληφθεί στην οικία.
Στη συνέχεια ο εισαγγελέας και τα στελέχη του Λιμενικού επιβιβάστηκαν στο όχημα της υπηρεσίας και αποχώρησαν από το σημείο, στο οποίο παραμένει οι αστυνομικές δυνάμεις που ερευνούν το περιστατικό.
TA NEA