Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 6 Απριλίου 2019

Απόψε το επίσημο δείπνο της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης

Σάββατο, 6 Απριλίου, 2019

Ούτε καρφίτσα δεν χωράει απόψε στο επίσημο δείπνο πριν την αυριανή παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας.
Δεν υπάρχει ούτε μία καρέκλα κενή.  Πληροφορίες μας λένε ότι δεκάδες ομογενείς θα μείνουν έξω γιατί η αίθουσα είναι γεμάτη.  Αρκετοί είναι στο stand by μήπως υπάρξουν κάποιες ακυρώσεις!
Απόψε θα δοθούν 8 υποτροφίες, ενώ θα βραβευτεί η οργάνωση ΠΑΙΔΕΙΑ και μετά θάνατο ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ο οποίος δολοφονήθηκε ανήμερα την 28η Οκτωβρίου 2018 στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου.
Ακόμα θα υπάρχει ζωντανή Ελληνική μουσική με 7 καλλιτέχνες και το χορευτικό του Αγίου Σπυρίδωνα από το Worcester.

Χθες βράδυ στη δεξίωση που έγινε στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Βοστώνη ήταν πάρα πολύ κόσμος.  Αγόρια και κορίτσια από το Ελληνικό Σχολείο της Αγίας Αικατερίνης Braintree έψαλαν τους Εθνικούς Ύμνους.  Μίλησε ο Γενικός Πρόξενος κ. Στράτος Ευθυμίου, ο Μητροπολίτης κ. Μεθόδιος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.
Ήταν μία ωραία εκδήλωση με χορηγούς το ζεύγος Χάρη Κατή.


Αύριο θα γίνει η Παρέλαση του Ελληνισμού

της Βοστώνης, εσύ θα είσαι εκεί;   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου