Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019

Μετανάστευση και ασφάλεια στο επίκεντρο της συνάντησης Αβραμόπουλου - ΓκουτέρεςΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψή του Ευρωπαίου Επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ. Ο κ. Αβραμόπουλος συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη με την ηγεσία των Ηνωμένων Εθνών για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων στους τομείς της μετανάστευσης και της ασφάλειας.
Ο Ευρωπαίος Επίτροπος είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, António Guterres και με τη νέα Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, María Fernanda Espinosa Garcés.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κύρια θέματα της συζήτησης του Ευρωπαίου Επιτρόπου με τον κ. Guterres ήταν η συνεργασία ΕΕ-Ηνωμένων Εθνών στους τομείς της μετανάστευσης και της ασφάλειας, η κατάσταση στη Λιβύη και η κλιμάκωση των εχθροπραξιών, το ζήτημα της αντιμετώπισης των ξένων τρομοκρατών μαχητών και του τρομοκρατικού περιεχομένου στο διαδίκτυο. Με την κα Espinosa Garcés συζήτησαν για το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και για την ομαλή διαχείριση της κινητικότητας.
Επίσης, στην Νέα Υόρκη ο κ. Αβραμόπουλος συναντήθηκε με τους Πρέσβεις της ΕΕ στις ΗΠΑ όπου συζητήθηκαν ευρωπαϊκά ζητήματα, το μεταναστευτικό, η ασφάλεια, οι επικείμενες ευρωεκλογές και το μέλλον της Ευρώπης. Στην Ουάσιγκτον, ο Ευρωπαίος Επίτροπος ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του Ατλαντικού Συμβουλίου (Atlantic Council) με θέμα τις προκλήσεις στους τομείς της μετανάστευσης και της ασφάλειας και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Επιτροπής για την Εσωτερική Ασφάλεια της Γερουσίας κ. Ron Johnson όπου συζήτησαν για τη διαχείριση των συνόρων, την ασφάλεια και τη μετανάστευση.
Ο κ. Αβραμόπουλος ήταν η τιμώμενη προσωπικότητα στις εκδηλώσεις της Ομογένειας για την Επέτειο της Εθνικής Ανεξαρτησίας, στη Βοστώνη.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου