Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019

Μετανάστευση και ασφάλεια στο επίκεντρο της συνάντησης Αβραμόπουλου - ΓκουτέρεςΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψή του Ευρωπαίου Επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλου στις ΗΠΑ. Ο κ. Αβραμόπουλος συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη με την ηγεσία των Ηνωμένων Εθνών για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων στους τομείς της μετανάστευσης και της ασφάλειας.
Ο Ευρωπαίος Επίτροπος είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, António Guterres και με τη νέα Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, María Fernanda Espinosa Garcés.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κύρια θέματα της συζήτησης του Ευρωπαίου Επιτρόπου με τον κ. Guterres ήταν η συνεργασία ΕΕ-Ηνωμένων Εθνών στους τομείς της μετανάστευσης και της ασφάλειας, η κατάσταση στη Λιβύη και η κλιμάκωση των εχθροπραξιών, το ζήτημα της αντιμετώπισης των ξένων τρομοκρατών μαχητών και του τρομοκρατικού περιεχομένου στο διαδίκτυο. Με την κα Espinosa Garcés συζήτησαν για το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και για την ομαλή διαχείριση της κινητικότητας.
Επίσης, στην Νέα Υόρκη ο κ. Αβραμόπουλος συναντήθηκε με τους Πρέσβεις της ΕΕ στις ΗΠΑ όπου συζητήθηκαν ευρωπαϊκά ζητήματα, το μεταναστευτικό, η ασφάλεια, οι επικείμενες ευρωεκλογές και το μέλλον της Ευρώπης. Στην Ουάσιγκτον, ο Ευρωπαίος Επίτροπος ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του Ατλαντικού Συμβουλίου (Atlantic Council) με θέμα τις προκλήσεις στους τομείς της μετανάστευσης και της ασφάλειας και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Επιτροπής για την Εσωτερική Ασφάλεια της Γερουσίας κ. Ron Johnson όπου συζήτησαν για τη διαχείριση των συνόρων, την ασφάλεια και τη μετανάστευση.
Ο κ. Αβραμόπουλος ήταν η τιμώμενη προσωπικότητα στις εκδηλώσεις της Ομογένειας για την Επέτειο της Εθνικής Ανεξαρτησίας, στη Βοστώνη.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου