Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Στο νοσοκομείο πάλι ο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Αθανασόπουλος

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2019


Εσπευσμένα πήγε στο νοσοκομείο ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος ο οποίος πρόσφατα είχε υποβληθεί σε 5 μπάϊ πας!

Ο κ. Αθανασόπουλος ο οποίος παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις για την Ελληνική Παρέλαση στη Βοστώνη και την Παρέλαση και στο επίσημο δείπνο της Νέας Υόρκης και στην Ελληνική παρέλαση στην 5η Λεωφόρο εισήχθη σε νοσοκομείο της Βοστώνης τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.
Στην αρχή διαγνώστηκε ότι πρόκειται για πέτρες στα νεφρά ενώ αργότερα βρήκαν και υγρά στα πνευμόνια.  Σε χθεσινή επικοινωνία μάθαμε ότι η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη.  Του ευχόμαστε περαστικά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου